Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Ampereweg 36 in Middelburg 4338 PT

Ampereweg 36

4338 PT Middelburg
Huurprijs € 14.900,- p.j.
0118-413920

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 261 m² In units vanaf 68 m²
Lees meer

Omschrijving

Nette bedrijfsruimte op een uitstekend bereikbare locatie op bedrijventerrein Arnestein.
Het object bestaat uit een kantoorruimte op de begane grond met naastgelegen bedrijfsruimte van  ca. 68 m² en op de verdieping een kantoorruimte van ca. 20 m² alsmede een opslagruimte van ca 133 m²...
Lees meer

Omschrijving

Nette bedrijfsruimte op een uitstekend bereikbare locatie op bedrijventerrein Arnestein.
Het object bestaat uit een kantoorruimte op de begane grond met naastgelegen bedrijfsruimte van  ca. 68 m² en op de verdieping een kantoorruimte van ca. 20 m² alsmede een opslagruimte van ca 133 m² .
Verder is er parkeergelegenheid op eigen terrein en ruimte voor laden en lossen.
 
De bedrijfsruimte is voorzien van een elektrisch bediende overheaddeur, is voorzien van tl-verlichting, glasvezel, warmtewerend folie op de ramen en de kantoorruimte is o.a. voorzien van systeemplafonds met verlichting en utp-bekabeling.
Voorzieningen zoals toilet en verwarming worden nog aangelegd. Deze bedrijfsruimte is onderdeel van een groter geheel. Het andere deel is reeds verhuurd..
 
Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Arnestein te Middelburg.
 
Huurprijs:
€ 14.900,-- per jaar excl. BTW
De huurprijs is exclusief kosten voor onder meer gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruiker gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario e.d.
 
Gebruik:
Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden. De vestiging van detailhandelsbedrijven, horecabedrijven en zelfstandige kantoorvestigingen is niet toegestaan.
In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd.
 
Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing.
 
Energiekosten:
Energiekosten zullen door de toeleverende bedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht.
 
Huurcontract:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.
 
Huuringangsdatum:
Op korte termijn beschikbaar.
  
Duur contract:
5 jaar.
 
Verlenging:
Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.
 
Beëindiging:
Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.
 
Huurprijsbetaling:
De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs en de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per maand voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.
 
Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
 
Omzetbelasting:
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW. Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder. Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.
 
Zekerheidstelling:
Door huurder dient een bankgarantie te worden verstrekt ter grootte van een kwartaalverplichting, dat wil zeggen huur inclusief servicekosten, promotiekosten en BTW als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen. In plaats van een bankgarantie kan ook een waarborg-som worden gestort bij verhuurder.
 
Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend, indien hier niet expliciet van is afgeweken, het casco.

 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 14.900,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 261 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 600 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 5 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 68 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Prijs
€ 14.900,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
261 m²
In units vanaf
68 m²
Vrije hoogte
600 cm
Vrije overspanning
6 m
Vloerbelasting
1000 kg/m²

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring