Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Achter De Kerk 24 in Nieuw- En Sint Joosland 4339 AN

Achter de Kerk 24

4339 AN Nieuw- en Sint Joosland
Huurprijs € 950,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Op een centrale locatie, op korte afstand van de op- en afrit naar autosnelweg A58, gelegen nieuwbouw bedrijfsruimte met flink voorterrein. Het begane grondoppervlak bedraagt circa 229 m² (ca. 12 meter breed). De ruimte is aan de voorzijde toegankelijk middels twee elektrisch bediende overheaddeuren, waarvan één voorzien van een loopdeur.
De unit is volledig geïsoleerd en heeft voorbereiding...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 229 m² In units vanaf 229 m²
Lees meer

Omschrijving

Op een centrale locatie, op korte afstand van de op- en afrit naar autosnelweg A58, gelegen nieuwbouw bedrijfsruimte met flink voorterrein. Het begane grondoppervlak bedraagt circa 229 m² (ca. 12 meter breed). De ruimte is aan de voorzijde toegankelijk middels twee elektrisch bediende overheaddeuren, waarvan één voorzien van een loopdeur.
De unit is volledig geïsoleerd en heeft voorbereiding voor vloerverwarming. In de bedrijfsruimte komt een meterkast met aansluitingen voor gas, water en elektra. Voor de nodige daglichttoetreding worden lichtstraten aangebracht.
De sectionaaldeuren zijn 4,1 meter breed en 4 meter hoog. De vrije hoogte in de bedrijfsruimte is op het laagste punt circa 4,20 meter (goothoogte) in de nok is de hoogte circa 6 meter.
Het voorterrein heeft een oppervlak van circa 160 m² (circa 18,3 x 8,9 meter).

De locatie is gelegen aan de rand van het dorp. Op korte afstand liggen op- en afritten naar autosnelweg A58 en provinciale weg N254 (richting Zeeuws-Vlaanderen/België), ook bedrijventerrein Arnestein is uitstekend bereikbaar.

Conform het vigerend bestemmingsplan "Nieuwland Kom" is de bestemming van dit object: "Bedrijf, functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf - 8". Bedrijven tot en met categorie C van de Staat van Bedrijfsactiviteiten "functiemenging". Onder deze categorieën vallen tal van bedrijven, waaronder productie, bouwnijverheid, groothandel, etc. De Staat van Bedrijfsactiviteiten sturen wij u graag op aanvraag toe.

HUURCONDITIES:

Huurprijs:
€ 950,-- per maand exclusief BTW.
De huurprijs is exclusief kosten voor onder meer gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario e.d.

Gebruik:
Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden. De vestiging van detailhandelsbedrijven, horecabedrijven en zelfstandige kantoorvestigingen is niet toegestaan.
In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd.

Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing.

Energiekosten:
Energiekosten zullen door de toeleverende bedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht.

Huurcontract:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huuringangsdatum:
Beschikbaar medio april 2019.

Duur contract:
5 jaar, andere termijnen in overleg.

Verlenging:
Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.

Beëindiging:
Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsbetaling:
De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs en de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per maand voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW. belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.
Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder.
Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Zekerheidstelling:
Door huurder dient een waarborgsom te worden verstrekt ter grootte van een maandverplichting, als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend indien hier niet expliciet van is afgeweken het casco.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 950,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 229 m² Perceeloppervlakte 419 m² Vloerbelasting 500 kg/m² Vrije hoogte 420 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 229 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 229 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
229 m²
In units vanaf
229 m²
Vrije hoogte
420 cm
Vrije overspanning
12 m
Vloerbelasting
500 kg/m²

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.