Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Eerste Binnenhavenweg 16 2 in Vlissingen 4382 ZG

Eerste Binnenhavenweg 16 2

4382 ZG Vlissingen
Huurprijs € 6.000,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Bedrijfsloods (tussen) met een vloeroppervlak van circa 150 m², verdeeld in 2 achter elkaar gelegen ruimtes, gelegen op de middenweg van één van de havenarmen van de Binnenhaven van Vlissingen.

Dit pand, onder meer voorzien van een koelcel en een vriescel, aflopende werkvloer in de voorruimte (zodat afvalwater eenvoudig wegloopt in een binnengoot, geïsoleerde wanden en dubbele...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² In units vanaf 150 m²
Lees meer

Omschrijving

Bedrijfsloods (tussen) met een vloeroppervlak van circa 150 m², verdeeld in 2 achter elkaar gelegen ruimtes, gelegen op de middenweg van één van de havenarmen van de Binnenhaven van Vlissingen.

Dit pand, onder meer voorzien van een koelcel en een vriescel, aflopende werkvloer in de voorruimte (zodat afvalwater eenvoudig wegloopt in een binnengoot, geïsoleerde wanden en dubbele koelunits in de voorste werkruimte leent zich bij uitstek voor visverwerkende activiteiten en/of andere havengebonden bedrijven.
In de voorruimte is een meterkast (met aansluitingen voor water en elektra) en een handbediende overheaddeur.
Achter de overheaddeur is een 2e entree. In de 2e ruimte is verder een keukenblokje met boiler.

Locatie: Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Binnenhavens te Vlissingen

Gebruik: Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden. Zie hieronder bestemming.

Bestemming: Ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2': Kade- of havengebonden bedrijven, alsmede voor bedrijven die overwegend diensten verlenen voor kade- en havengebonden bedrijven, voor zover deze voorkomen in ten hoogste categorie 3.2 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten;

De huurprijs is exclusief kosten voor onder meer gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelas-ting, precario e.d.
Prijspeil huurprijs: 1 december 2018.
Servicekosten: Servicekosten zijn niet van toepassing.
Energiekosten: Energiekosten zullen door de toeleverende bedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht.

Huurcontract: Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroe-rende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere be-drijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huuringangsdatum: In overleg, op korte termijn mogelijk.
Duur contract: 5 jaar, andere termijnen in nader overleg.
Verlenging: Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.

Beëindiging: Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsbetaling: De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs en de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per kwartaal voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huurprijsindexering: De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari en voor het eerst op 1 januari 2020 worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubli-ceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting: Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.
Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder. Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.

Zekerheidsstelling: Door huurder dient een bankgarantie te worden verstrekt ter grootte van een kwartaalverplichting, dat wil zeggen huur inclusief servicekosten, promotiekosten en BTW als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen. In plaats van een bankgarantie kan ook een waarborg-som worden gestort bij verhuurder.

Opleveringsniveau: Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het gebouw met de daarin aanwezige voorzieningen. Huurder heeft hiervoor een zelfstandige onderhouds- en/of vervangingsplicht.

Voorbehoud: Aan schrijffouten kan Aerssens & Partners makelaars niet worden ge-houden. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van eventuele onjuistheden en/of wijzigingen kan auteur en verhuurder geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Ieder voorstel is geheel vrijblijvend en onder voorbehoud van finale goedkeuring door de directie van verhuurder. Indien verhuurder haar goedkeuring niet geeft kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Het beroepen op dit voorbehoud leidt tot het vervallen van eerdere afspraken of intenties. In dat geval kan geen enkele aanspraak gemaakt worden op schade-vergoeding of anderszins.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 6.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1989 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 150 m² Vrije hoogte 450 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 150 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 150 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Prijs
€ 7.500,-
Oppervlakte
150 m²
In units vanaf
150 m²
Vrije hoogte
450 cm
U kunt de brochure hier downloaden

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.