Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Walstraat 29 in Vlissingen 4381 ED

Walstraat 29

4381 ED Vlissingen
Vraagprijs € 115.000,- k.k. Vraagprijs € 950,- p.m. Beschikbaar

Omschrijving

Te koop, te huur of eventueel zelfs via Huurkoop of met financiering, bieden wij deze kapsalon aan.
We hebben het hier over een op strategische locatie in het centrum van Vlissingen gelegen, zeer nette, instapklare kapsalon. De salon is in 2016 grondig onder handen genomen en heeft een frisse, moderne uitstraling. De locatie bevindt zich op de hoek van de Walstraat en het Groenewoud, door de...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 57 m² In units vanaf 57 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te koop, te huur of eventueel zelfs via Huurkoop of met financiering, bieden wij deze kapsalon aan.
We hebben het hier over een op strategische locatie in het centrum van Vlissingen gelegen, zeer nette, instapklare kapsalon. De salon is in 2016 grondig onder handen genomen en heeft een frisse, moderne uitstraling. De locatie bevindt zich op de hoek van de Walstraat en het Groenewoud, door de hoekligging is er veel glas rondom, waardoor er veel daglicht binnen kan vallen.

Indeling:
De salon biedt ruimte voor 4 knipplaatsen, een dubbele haarwasstoel en een nette balie met de benodigde apparatuur (kassa en administratiesysteem). Daarnaast is er een privé-ruimte met pantry en plaats voor de wasmachine/droger. Een keurig, direct vanuit de salon bereikbaar toilet met fonteintje maakt het geheel compleet.

Opleveringsniveau:
De salon wordt instapklaar, dus inclusief de gehele inventaris aangeboden. De inventaris bestaat uit alle benodigde zaken voor een kapsalon, waaronder alle meubilair, spiegelwanden, wasbakken, wasmachine en droger, koffieapparaat en het administratiesysteem.
De vloer is voorzien van een eenvoudig te reinigen tegelvloer, de wanden zijn strak gestuuct, het plafond is voorzien van een net systeemplafond met verlichting. Het geheel wordt verwarmd middels centrale verwarming en is volledig voorzien van dubbele beglazing.

Locatie:
De salon ligt in een fraai stukje van het centrum. De salon wordt omringd door sfeervolle historische panden en aantal leuke specialiteitenwinkels. Op deze goed zichtbare hoeklocatie, bevindt zich al decennia-lang een kapsalon, waardoor voor veel Vlissingers de salon een bekend gegeven is. De ligging in het centrum met voorbijtrekkend winkelend publiek/toeristen, genereert daarnaast ook cliënten uit passanten. Voor een kapper/kapster met ambitie, een uitstekende locatie om snel een goed draaiende kapsalon neer te zetten!

Parkeren:
Op korte afstand is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Op circa 300 meter afstand ligt een groot parkeerterrein, waar de eerste 3 uur gratis mag worden geparkeerd.

Bestemming:
Het bestemmingsplan "Binnenstad-Eiland" biedt mogelijkheden tot detailhandel, dienstverlening, kantoor en lichte horeca (categorie 1a, 1b en 1c). Alle andere soorten gebruik dienen door gebruikers ter beoordeling worden voorgelegd aan de gemeente Vlissingen.
In een huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd.

Huurprijs:
€ 950,-- excl. B.T.W. per maand

De huurprijs is exclusief kosten voor o.m. gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario e.d.

Energiekosten:
Energiekosten zullen door de toeleverende bedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht.

Omzetbelasting:
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW. belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.
Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder.
Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Huurprijsbetaling:
De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs te vermeerderen met de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per maand voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huuringangsdatum:
In nader overleg, per direct mogelijk.

Huurtermijn:
In beginsel 5 jaar, andere termijnen in overleg.

Verlenging:
Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst in beginsel automatisch verlengd telkenmale voor een periode van 5 jaar, andere termijnen in overleg.

Beëindiging:
Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van in beginsel 12 maanden, andere termijnen in overleg. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurovereenkomst:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:290 BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI-Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Een garantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur excl. BTW.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Aanpassingen in, aan of op het gehuurde dienen te allen tijde vooraf schriftelijk te worden overlegd met verhuurder.

Voorbehoud:
Onder voorbehoud definitieve goedkeuring door verhuurder.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van Walstraat 29 te Vlissingen. De informatie is met de nodige zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Aerssens & Partners of eigenaren geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend.
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking informatief is en niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 115.000,- kosten koper Vraagprijs € 950,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting Per direct mogeljik BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1995 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 57 m² Verkoopoppervlakte 57 m² Frontbreedte 1700 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 57 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen toel. In 2016 gerenoveerd Welstandsklasse B1 Bijdrage wink. vereniging Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
57 m²
In units vanaf
57 m²
Verkoop vloeroppervlakte
57 m²
Frontbreedte
1700 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.