Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Koop / huur
Handelsweg 5 in Vlissingen 4387 PC

Handelsweg 5

4387 PC Vlissingen
Vraagprijs € 435.000,- k.k. Vraagprijs € 2.950,- p.m.
0118-413920

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 916 m² In units vanaf 916 m²
Lees meer

Omschrijving

Centraal tussen Middelburg en Vlissingen ligt het moderne bedrijventerrein Vrijburg. Wij bieden hier een vrijstaande multifunctionele bedrijfsruimte aan. Zowel koop als huur is bespreekbaar. De bedrijfsruimte heeft een totaal oppervlakte van ca. 916 ², verdeeld over 2 bouwlagen. Op de begane grond...
Lees meer

Omschrijving

Centraal tussen Middelburg en Vlissingen ligt het moderne bedrijventerrein Vrijburg. Wij bieden hier een vrijstaande multifunctionele bedrijfsruimte aan. Zowel koop als huur is bespreekbaar.
De bedrijfsruimte heeft een totaal oppervlakte van ca. 916 ², verdeeld over 2 bouwlagen.
Op de begane grond is een riante opslagruimte en een segment met onder meer een royaal kantoor, toiletvoorzieningen, kantine met bar, werkruimte en op de verdieping een kantoor en oplagruimte.

De totale perceelsoppervlakte bedraagt ca. 1000 m2 eigen grond.

Het buitenterrein is verhard middels klinkerverharding en biedt plaats aan enkele parkeerplaatsen. Het terrein is omheind met een hekwerk en een schuifpoort.

Graag nodigen wij u uit voor een bezichtiging om de vele mogelijkheden die het object biedt aan u te kunnen laten zien!

Indeling:
B.G.G.
Entree middels loopdeur showroom v.v. bar-opstelling, meterkast, kantoor, hal, dames-herentoiletgroep, berging, cv-opstelling. opslagruimte voorzien van overheaddeur aan voorzijde alsook een overheaddeur aan de achterzijde, trapopgang naar 1e verdieping.

1e verdieping
Vide, kantoorruimte met toegang tot buitenzijde, kantoor 2, opslagruimte.


Metrages:
B.G.G.
Showroom/kantoor ca. 131 m2
Bedrijfsruimte ca. 464 m2

1e verd.
Entresol ca. 234 m2
Entresol ca. 87 m2

E.e.a. zoals ook gevisualiseerd in de als bijlage opgenomen plattegrondtekening.

Voorzieningen:
-Toiletgroepen;
-Systeemplafonds;
-TL-verlichting;
-Betonvloer;
-Alarminstallatie;
-Keukenblok;
-Radiatoren en gasheater;
-Brandblussers.

Kadastrale gegevens:
Gemeente: Vlissingen
Sectie: T
Nummer: 523
Groot: 10 are
Cultuur: bedrijvigheid (industrie) erf-tuin

Bestemming:
Het object heeft conform het vigerende bestemmingsplan “Stedelijke bedrijfsterreinen Vlissingen” heeft het object de bestemming Bedrijf 1, hierbij zijn bedrijven binnen milieucategorie 3.1 van de Staat van Bedrijfsactiviteiten toegestaan, alsmede detailhandel in auto’s, motoren, caravans, campers en boten, internetverkoop en als ondergeschikte nevenactiviteit productie gebonden detailhandel, kantoor en horeca.

Bereikbaarheid:
Het onderhavige is goed gelegen op het bedrijventerrein Vrijburg gelegen tussen Middelburg en Vlissingen. Op het bedrijventerrein is een diversiteit aan bedrijven gevestigd met voornamelijk industriële bedrijven. De bereikbaarheid is uitstekend te noemen doordat de aansluiting met de uitvalswegen naar de A58 nabij gelegen zijn.

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, daarnaast bestaan er voor het pand parkeermogelijkheden aan de openbare weg.

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Huursom:
€ 2.950,= per maand exclusief omzetbelasting / servicekosten

Omzetbelasting:
Partijen opteren voor BTW belaste verhuur. Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Huurbetaling:
De huurpenningen inclusief omzetbelasting en dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurtermijn:
Kortere huurtermijnen bespreekbaar.

Huurovereenkomst:
De te sluiten huurovereenkomst betreft een onderhuur-overeenkomst conform ROZ-model.

Huurindexatie:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2000 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bankgarantie/Waarborgsom:
Een garantie ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief voorschotten servicekosten en B.T.W.

Algemeen:
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van “Handelsweg 5 te Vlissingen. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan zowel door de eigenaar als Aerssens & Partners makelaars geen aansprakelijkheid worden aanvaard.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 435.000,- kosten koper Vraagprijs € 2.950,- per maand Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting |Vanaf 1 mei 2020 BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1997 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 916 m² Perceeloppervlakte 1000 m² Vrije hoogte 600 cm Energie Energieklasse A Energie einddatum 23-04-2029 Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 916 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
916 m²
In units vanaf
916 m²
Vrije hoogte
600 cm
Terrein aanwezig
Ja
Oppervlakte
400 m²
Bouwhoogte
600 cm
U kunt de brochure hier downloaden

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring