Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Govert Flincklaan 5 1-37 in Vlissingen 4383 WB

Govert Flincklaan 5 1-37

4383 WB Vlissingen
Koopprijs € 24.910,- v.o.n.
0118-413920

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 876 m² In units vanaf 17 m²
Lees meer

Omschrijving

U hebt gebrek aan bergruimte, een hobby, zoals bijvoorbeeld kamperen, waarvoor u het nodige moet opslaan of spullen waar u geen afstand van wilt doen, maar niet thuis kunt bewaren, dan biedt de Private Storage Vlissingen uitkomst.
Maar deze ruimtes zijn ook bij uitstek geschikt voor zakelijke...
Lees meer

Omschrijving

U hebt gebrek aan bergruimte, een hobby, zoals bijvoorbeeld kamperen, waarvoor u het nodige moet opslaan of spullen waar u geen afstand van wilt doen, maar niet thuis kunt bewaren, dan biedt de Private Storage Vlissingen uitkomst.
Maar deze ruimtes zijn ook bij uitstek geschikt voor zakelijke klanten.
Voorraad, materiaal, gereedschap, archief of administratie zijn tal van zakelijke redenen om een opslagruimte te huren.
In verband met de veiligheid en eventuele calamiteiten, dienen uw bezittingen verzekerd te zijn wanneer u ze bij Private Storage Vlissingen opslaat.

Persoonlijke, huishoudelijke, hobbymatige of zakelijke bezittingen in een individuele, beveiligde en verwarmde opslagruimte bewaren?
In de Private Storage Vlissingen bieden wij afgesloten opslagruimtes aan vanaf ca. 17 m² tot wel 59 m².

Het complex is beveiligd met een camerasysteem, een hekwerk rondom en een toegangspoort waar u middels een pasjessysteem toegang verkrijgt. Op elk moment van de dag kunt u uw spullen brengen en ophalen. 24/7 per week. En vanzelfsprekend kunt Ù alleen bij uw spullen.
Het camerasysteem (zichtbaar en onzichtbaar opgesteld) registreert uw binnenkomst en vertrek en heeft overzicht over de opslagruimtes.

De units
In het plan zijn 37 storage-units voorzien, beginnend vanaf 17 m². Er is zelfs een unit van 59 m² en heeft u behoefte aan meer ruimte dan kunnen we units ook koppelen tot meerdere en zo vergroten. Inrijhoogte ca. 2,8 meter.
Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Elke unit is voorzien van een inrijdeur met afmetingen van roldeuren van ca. 3 x 3 meter, wanden tot aan het plafond en elektra-aansluiting.

Bij koop wordt u naast de gekozen unit ook mandelig eigenaar van de weg in het complex en van het buitenterrein. Dit wordt via een notariële akte vastgelegd.
Voor de volledigheid vermelden we ten behoeve van de naastgelegen school en ten behoeve van de zendmast een recht van overpad gevestigd wordt over het terrein. Nadere afspraken zullen worden vastgelegd.

Genoemde prijzen zijn vanaf prijzen.

Interesse? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 24.910,- vrij op naam Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Nieuwbouw Bouwjaar 2019 Bouwjaar toelichting Nieuw te bouwen In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 876 m² Perceeloppervlakte 1 m² Vrije hoogte 280 cm Diversen In units vanaf 17 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet
Prijs
€ 24.910,-
Oppervlakte
876 m²
In units vanaf
17 m²
Vrije hoogte
280 cm

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring