Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Gildeweg 13 in Vlissingen 4383 NH

Gildeweg 13

4383 NH Vlissingen
Vraagprijs € 210.000,- k.k.
0118-413920

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 240 m² In units vanaf 230 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Op een top-zichtlocatie van het bedrijventerrein Baskensburg gelegen vrijstaande bedrijfsruimte (voorheen Autotaalglas) met een BVO van ca. 230 m² op een perceel grond van 600 m².

Het pand ligt tegenover het parkeerterrein van onder meer de Albert Heyn XL-vestiging, Praxis, en Buitenhof...
Lees meer

Omschrijving

Op een top-zichtlocatie van het bedrijventerrein Baskensburg gelegen vrijstaande bedrijfsruimte (voorheen Autotaalglas) met een BVO van ca. 230 m² op een perceel grond van 600 m².

Het pand ligt tegenover het parkeerterrein van onder meer de Albert Heyn XL-vestiging, Praxis, en Buitenhof Tuinmeubelen. Dit garandeert dagelijks voor veel passanten. Heeft u een onderneming waar zochtlocatie belangrijk is? Dan zit u hier op een topplek.

Het pand is gebouwd in 1968 uit betonnen kolommen en geveldelen en heeft een asbest dak. In de bedrijfsruimte ligt een vloer op betontegels en het heeft een plafond met platen en verlichting.
De bedrijfsruimte is toegankelijk via een elektrisch bedienbare overheaddeur en via ene loopdeur in de pui die naar de receptie leidt. Deze wordt opgeleverd inclusief een balie, gaskachel en aansluitpunten voor data en telefonie.

Voorts is er een toiletvoorziening, magazijnrumte, werkplaats, kantoorruimte, wachtruimte, wasruimte en een verdieping met kantine en technische ruimte.
Naar achter toe is de bedrijfsruimte ontsloten via een deur. Hier is nog een flinke buitenruimte, waar een uitbreiding van het pand tot de mogelijkheden behoort.

Het pand is onder meer aangesloten op nutsvoorzieningen met krachtstroom en beschikt over een nooduitgang, systeemplafond met verlichting, gasverwarming.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek ter plaatse.

Oplevering kan geschieden op korte termijn.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 210.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1968 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 240 m² Perceeloppervlakte 600 m² Vrije hoogte 5000 cm Oppervlakte kantoorruimte 10 m² Diversen In units vanaf 230 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
230 m²
In units vanaf
230 m²
Vrije hoogte
5000 cm
Vrije overspanning
10 m
Kantoorruimte aanwezig
Ja
Oppervlakte
10 m²
Aantal verdiepingen
1

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring