Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Logistiekweg 8 B in Vlissingen 4387 PK

Logistiekweg 8 B

4387 PK Vlissingen
Vraagprijs € 95.000,- k.k. Huurprijs € 500,- p.m. Verkocht

Omschrijving

Centraal gelegen tussen Middelburg en Vlissingen op bedrijventerrein Vrijburg, representatieve bedrijfsruimte met een begane grondoppervlak van circa 81 m² (ca. 6,60 meter breed en 12,30 meter diep) en circa 40 m² verdiepingsvloer. De ruimte is aan de voorzijde toegankelijk middels een handbediende overheaddeur en een loopdeur.
De unit is volledig onderhoudsarm uitgevoerd met kunststof...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 81 m² In units vanaf 81 m²
Lees meer

Omschrijving

Centraal gelegen tussen Middelburg en Vlissingen op bedrijventerrein Vrijburg, representatieve bedrijfsruimte met een begane grondoppervlak van circa 81 m² (ca. 6,60 meter breed en 12,30 meter diep) en circa 40 m² verdiepingsvloer. De ruimte is aan de voorzijde toegankelijk middels een handbediende overheaddeur en een loopdeur.
De unit is volledig onderhoudsarm uitgevoerd met kunststof kozijnen en sandwichpanelen. Wanden, dak, sectionaaldeur en ramen zijn geïsoleerd.
De ruimte heeft een vrije hoogte van ruim 5,50 meter en heeft een inrijhoogte van circa 4,20 meter, de inrijbreedte bedraagt circa 4 meter.
De houten verdiepingsvloer is circa 6,20 meter diep en circa 6,60 breed. De vloer ligt op circa 2,80 hoogte (onderzijde balklaag).

Voorzieningen:
In de unit bevindt zich een meterkast met aansluitingen voor gas (niet in gebruik), water en elektra.

Locatie:
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Vrijburg te Vlissingen.

KOOPCONDITIES:

Koopsom:
€ 95.000,-- k.k. excl. BTW.

Levering:
In overleg, op korte termijn is mogelijk.

Waarborgsom/bankgarantie:
Bedrag ter grootte van 10% van de koopsom, te storten bij de notaris.


HUURCONDITIES:

Huurprijs:
€ 500,-- per maand excl. BTW.
De huurprijs is exclusief kosten voor onder meer gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario e.d.

Gebruik:
Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden. De vestiging van detailhandelsbedrijven, horecabedrijven en zelfstandige kantoorvestigingen is niet toegestaan.
In de huurovereenkomst zal het gebruik nader worden gespecificeerd en voor partijen bindend worden vastgelegd.

Servicekosten:
Servicekosten zijn niet van toepassing.

Energiekosten:
Energiekosten zullen door de toeleverende bedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening worden gebracht.

Huurcontract:
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Huuringangsdatum:
In overleg, per direct beschikbaar.

Duur contract:
5 jaar, andere termijnen in overleg.

Verlenging:
Indien de huurovereenkomst niet of niet tijdig is opgezegd wordt de huurovereenkomst automatisch verlengd voor een periode van 5 jaar.

Beëindiging:
Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsbetaling:
De betalingsverplichting van huurder bestaat uit de huurprijs en de hierover verschuldigde omzetbelasting. De betaling dient per maand voorafgaand aan de betreffende huurperiode te worden voldaan.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting:
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW. belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.
Indien terzake van de BTW een volmacht moet worden afgegeven door huurder, zal hij deze binnen 2 maanden na ingangsdatum van de huurovereenkomst in het bezit stellen van verhuurder/beheerder.
Indien, door een te late indiening ervan, de belastingdienst sancties oplegt, zijn de consequenties voor rekening van huurder.
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

Zekerheidstelling:
Door huurder dient een waarborgsom te worden verstrekt ter grootte van een maandverplichting, als waarborg voor het nakomen van haar verplichtingen.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt uitsluitend indien hier niet expliciet van is afgeweken het casco.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 95.000,- kosten koper Huurprijs € 500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 81 m² Perceeloppervlakte 340 m² Vloerbelasting 1000 kg/m² Vrije hoogte 550 cm Oppervlakte bedrijfsruimte 81 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 81 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer
Oppervlakte
81 m²
In units vanaf
81 m²
Vrije hoogte
550 cm
Vrije overspanning
13 m
Vloerbelasting
1000 kg/m²

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.