Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Zandbank 1 B in Vrouwenpolder 4354 NR

Zandbank 1 b

4354 NR Vrouwenpolder
Huurprijs € 15.900,- p.j. Beschikbaar

Omschrijving

Ambieer je een eigen salon voor wellness of beauty in een bijzonder smaakvol recreatiecomplex met het hele jaar door een groot potentieel aan klanten? Heb je de kwaliteiten om je bezoekers tot in de puntjes te verzorgen met vernieuwende ideeën, hoogwaardige producten en straal je klasse uit? En ben je een gedreven ondernemer met visie en passie dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 122 m² In units vanaf 122 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Ambieer je een eigen salon voor wellness of beauty in een bijzonder smaakvol recreatiecomplex met het hele jaar door een groot potentieel aan klanten? Heb je de kwaliteiten om je bezoekers tot in de puntjes te verzorgen met vernieuwende ideeën, hoogwaardige producten en straal je klasse uit? En ben je een gedreven ondernemer met visie en passie dan zijn we waarschijnlijk op zoek naar jou/jullie.

In een nieuw te realiseren luxueus “Duinhotel Breezand” aan de Walcherse kust van Breezand, Vrouwenpolder, met luxe hotelkamer en een veelvoud aan hoogwaardige faciliteiten, bieden wij u hierbij een mooie ruimte aan om een mooie wellness- of beautysalon te exploiteren.

De bouw is gestart maar een eigen idee over de invulling van de ruimtes nog bespreekbaar. Sterker nog: De eigenaar van het complex wil graag in overleg over de indeling en voorzieningen. Je input is dus gewenst.

Het geheel wordt ontwikkeld volgens een zeer fraai concept, genaamd: De kwaliteit van de omgeving. De ligging en de natuur. Binnen en buiten wordt op vrijwel elke plek in het gebouw visueel en fysiek met elkaar verbonden. Het ontwerp kenmerkt zich door rustig materiaalgebruik: Licht en zicht.
(Voor impressies zie www.vrouwenpolderhotel.nl)

De te verhuren ruimte, gelegen op een mooie hoek-zichtlocatie heeft als basis een oppervlakte van 122 m². Deze ruimte is desgewenst nog eens extra uit te breiden met ca. 72 m². En eventueel is er ook de mogelijkheid om de naastgelegen fitnessruimte van ca. 100 m² te integreren en te exploiteren.

De hotelgasten van de 39 luxe hotelkamers, alsmede de gasten van de ca. 250 recreatiewoningen, behorende bij dit complex zijn de belangrijkste klanten van deze wellness-faciliteit.

COMFORT, LUXE KWALITEIT EN DUURZAAMHEID
Naast comfort, luxe en kwaliteit staat duurzaamheid steeds hoger op de verlanglijst van de gast. De Breezand gasten komen voor de mooie omgeving en de weldadige rust naar de accommodaties. Deze unieke omgeving moet uitstekend onderhouden en met respect gekoesterd worden.

Een duurzaam karakter heeft, naast het creëren van onderscheidend vermogen, ook voordelen in de exploitatiefase van het gebouw. Een belangrijke besparing zit in de energiezuinige bouw en inrichting van het pand. Goede isolatie in het gebouw en het gebruik van intelligente systemen, zoals koude- warmteopslag, zonnepanelen en verlichtingssensoren dragen bij aan een lagere energierekening. Daarnaast kunnen de kosten worden teruggebracht met energiezuinige apparatuur en verlichting.

BREEZAND WELLNESS EN FITNESS
In het gehele gebouw staat het woord wellness centraal. Naast de specifieke wellness kamers wordt er een complete wellness faciliteit gerealiseerd. Deze bestaat uit diverse massagekamers, sauna’s, ontspanningsruimte, fitness (met bewegingscoach), ontspanningstuin, verwarmd zwembad en diverse health-clinics. Breezand Vakanties biedt de mogelijkheid om in een gezonde omgeving met goede attributen te sporten. Op de begane grond, uitkijkend op de binnentuin, komt er een allround fitnessruimte voor jong en oud voor zowel kracht als cardio. Het wellness deel zal samen met de gym vooral de eigen kamergasten bedienen. Daarnaast zijn afzonderlijke arrangementen te boeken voor de overige Breezand gasten.

De huurprijs:
De 1e ruimte wordt in 1e instantie aangeboden Casco Plus: inclusief puien, vloer gereed om te bekleden met plavuizen, PVC of ander materiaal (in overleg), inclusief toiletruimte, verwarmingsvoorziening en nutsvoorzieningen.

Op basis hiervan is de huurprijs bepaalt voor 122 m² op € 15.900 per jaar excl btw.

De eigenaar is bereid tot overleg over de verdere invulling van de bedrijfsruimte. Eventueel door hem te (laten) verrichten meerwerk kan als meer-optie in de huurprijs verdisconteerd worden.

Over de huurprijs voor deze 1e ruimte, aangevuld met de 2e naastgelegen ruimte en eventueel de fitnessruimte, doen wij u graag een voorstel.

Huurcontract:
Conform het model: MODEL HUUROVEREENKOMST WINKELRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 290 BW van ROZ.

De huurtermijn:
Tenminste 5 jaar met 5 optiejaren.

Gebruik:
De omschrijving over het gebruik zal in de huurovereenkomst nader worden vastgelegd.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele promotiebijdragen, eventuele servicekostenvoorschot en de overige bijkomende kosten, vermeerderd met omzetbelasting.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

BTW:
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kwaliteit huurder:
Om in aanmerking te komen dient de huurkandidaat te overleggen: een goed onderbouwd ondernemingsplan, een overzicht van kwalificaties en over voldoende financiële middelen te beschikken.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Deze informatie is vrijblijvend. Omtrent gegevens en bevindingen wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 15.900,- per jaar Aanvaarding in overleg Aanvaarding toelichting na realisatie BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2018 Bouwjaar toelichting in aanbouw In aanbouw Ja Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 122 m² Verkoopoppervlakte 122 m² Frontbreedte 2000 cm Diversen In units vanaf 122 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
122 m²
In units vanaf
122 m²
Verkoop vloeroppervlakte
122 m²
Frontbreedte
2000 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.