Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Regio Zeeland

Regio Zeeland

Prijs op aanvraag
0118-413920

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 1580 m²
Lees meer

Omschrijving

“HUYS TER SCHELDE”, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie op Walcheren en ver daarbuiten.
Het is een gekende sfeerlocatie, trouwlocatie, partyrestaurant en congresfaciliteit. Met de sfeer van een Boutique-hotel in een landelijke ambiance is het hier ook heerlijk...
Lees meer

Omschrijving

“HUYS TER SCHELDE”, een prachtige monumentale villa, is een alom gewaardeerde toplocatie op Walcheren en ver daarbuiten.
Het is een gekende sfeerlocatie, trouwlocatie, partyrestaurant en congresfaciliteit. Met de sfeer van een Boutique-hotel in een landelijke ambiance is het hier ook heerlijk overnachten in één van de 9 hotelkamers in het voormalige koetshuis. En wilt u deze faciliteit uitbreiden: de verdieping van het hoofdgebouw leent zich er bij uitstek voorom de capaciteit aan kamers te vergroten.
Het unieke gebouw met historische kamers in het hoofdgebouw gecombineerd met de achtergelegen en zeer exclusieve ronde feestzaal kunnen elk gezelschap van 10 tot 500 personen de juiste entourage bieden. De diversiteit van de beschikbare ruimtes is groot door de riante dubbele voor-en middenkamer, de met groen omringde serre aan de zijgevel en de zeer royale, geluiddichte en multifunctionele ronde zaal met roodkoperen plafond.
In het monumentale gedeelte is de sfeer van begin twintigste eeuw terug te vinden. Hoge plafonds met originele beschilderingen en grote houten balken, de massief houten vloeren en houten schuifdeuren in de dubbele zaalruimtes aan de voorzijde en de rijk gedecoreerde ramen met roedeverdelingen, zijn de getuigen van een lange geschiedenis van deze voormalige burgemeestersvilla. De feestzaal, voltooid in 2003, is bijzonder van architectuur en geïntegreerd in de monumentale omgeving. Aan duurzaamheid en energiebesparing is de laatste jaren veel aandacht besteed. Zo zijn er onder meer 96 PV-panelen gelegd op de ronde terp van zaal, die de energiekosten flink reduceren. Ter bescherming van de gevels zijn deze onlangs geïmpregneerd.
Naast de imposante villa en koetshuis is er nog een grote schuur, garage/berging, en rookruimte. Op het terrein is een aangelegd parkeerterrein voor ten minste 90 auto’s. Al deze voorzieningen worden omgeven door een mooie, sfeervolle tuin.
De compositie van dit unieke monument, het visitekaartje van deze locatie, de groene entourage, de bijzonder aantrekkelijke locatie in de driehoek Vlissingen, Koudekerke, strand en de diverse mogelijkheden die deze locatie biedt is een uitgelezen kans om uw droom te verwezenlijken of onderneming goed te kunnen exploiteren.

Voor een uitgebreide omschrijving van het gebouw verwijzen wij u naar de brochure.


Kadastraal bekend: Gemeente Valkenisse
Sectie K, nummers 1837 en 1853
Groot respectievelijk 38 a 90 ca. en 70 a en 10 ca (1 hectare en 9 are)

Bouwjaar 1910

Aanbouw achtergelegen zaalruimte 2003
Inhoud hoofdgebouw ca. 2.000 m³
Inhoud serre ca. 575 m²
Inhoud aanbouw ca. 2.200 m³
Inhoud hotel ca. 880 m³

Prijsindicatie: op aanvraag
Wij verkopen de BV met daarin het onroerend goed.
Op aanvraag en na toestemming van de eigenaar kunnen wij u hierover meer gegevens ter inzage aanbieden.
Oplevering: In overleg


https://www.youtube.com/watch?v=yk4KqKzKwqI
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 1580 m² Perceeloppervlakte 10900 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 90 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Zeeland
Welstandsklasse
A1
Sector
Restaurantsector
Type
Restaurant-partycentrum
Terras
Ja
Sector
Hotelsector
Type
Luxe hotel
Terras
Ja
Aantal hotelkamers
9
U kunt de brochure hier downloaden

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring