Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Vlissingen 4381 EG

't Gat

4381 EG Vlissingen

Omschrijving

Beleg in een luxe suite of maisonnette in Residentie ‘t Gat

Beleggen in een Suite of maisonnette in Residentie “t Gat is een interessant alternatief voor banksparen. Enerzijds omdat u meteen kunt genieten van uw investering door er zelf vakantie te vieren, en anderzijds omdat het een aantrekkelijk rendement oplevert bij verhuur. En dat rendement? Daarvan bent u voor 10 jaar lang...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 104.500,- tot € 175.000,- Gebruiksoppervlakte 27 m² t/m 75 m² Inhoud 100 m³ t/m 250 m³ Start Verkoop 29-09-2018 Aantal kavels 39 Vrij 36 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Beleg in een luxe suite of maisonnette in Residentie ‘t Gat

Beleggen in een Suite of maisonnette in Residentie “t Gat is een interessant alternatief voor banksparen. Enerzijds omdat u meteen kunt genieten van uw investering door er zelf vakantie te vieren, en anderzijds omdat het een aantrekkelijk rendement oplevert bij verhuur. En dat rendement? Daarvan bent u voor 10 jaar lang verzekerd. U krijgt 10 jaar lang 6,4% rendement uitgekeerd. Deze suites zijn dus niet voor eigen bewoning.

In English:
Invest in a luxury suite or maisonette in Residentie 't Gat
Investing in a Suite or maisonette in Residentie "t Gat is an interesting alternative for bank savings. On the one hand because you can immediately enjoy your investment by celebrating holidays yourself, and on the other hand because it offers an attractive return on rental. And that return? You have been insured for 10 years. You receive a 6.4% return for 10 years.

De verhuurorganisatie van de residentie neemt u al het werk uit handen, en door samenwerkingen met nationale en internationale touroperators wordt een zo hoog mogelijk bezettingsgraad nagestreefd. U kunt dus werkelijk onbezorgd genieten van uw eigen tweede huis.

Knipoog naar het verleden!
In de stad van water, te midden van een grote variëteit aan winkels, restaurants, bezienswaardigheden en gezellige
uitgaans-gelegenheden herrijst op de plek van het voormalige PZC-kantoor (Provinciale Zeeuwse Courant) een
nieuwe hotelresidentie. Met de geluiden van de zee altijd op de achtergrond en de boulevards op loopafstand beleeft u hier al het moois dat Vlissingen aan zee te bieden heeft.
Op deze prominente locatie in de historische binnenstad verrijst een modern monument. We noemen deze nieuwe ontwikkeling Residentie ‘t Gat. De locatie is jarenlang ongebruikt gebleven en wordt in de volksmond ‘t Gat genoemd. Als u investeert in deze residentie wordt u eigenaar van een royale hotelsuite, die smaakvol wordt ingericht en
van alle gemakken is voorzien. Wij nodigen u van harte uit te beleggen in een suite van nu, op een locatie met een rijk
verleden en voor u een mooi rendement in de toekomst.

Stads genieten, met alle luxe en comfort
Het complex heeft een eigentijdse bouw met een haast monumentale architectuur. De gevels passen perfect in de historische entourage. Op de begane grond krijgt het complex een invulling met commerciële ruimtes met onder meer een 24/7-winkel voor de vergeten boodschapjes en een receptie. Hiervandaan wordt voor de sleuteluitgifte verzorgd en kunt u uw ontbijt bestellen of andere wensen kenbaar maken. De lift brengt u naar elke suite op de etages en naar de binnentuin op de 1e verdieping. Op de begane grond is een gezamenlijke inpandige fietsenstalling en heeft iedereen een eigen meterkast. Residentie ’t Gat voldoet aan alle eisen op het gebied van comfort, luxe en smaak.

De mogelijkheden:
Kiest u voor een luxe suite?
In het complex zijn 36 luxe suites, verdeeld over 3 verdiepingen. Daarnaast zijn achter de herbouwde historische gevels 3 luxe maisonnettes die plaats bieden aan 6 gasten. Het behoort ook tot de mogelijkheden om een paar suites naast
elkaar te verwerven en deze binnendoor met elkaar te laten verbinden (via connecting doors).
Elke suite wordt compleet opgeleverd met een luxe 4**** hotelwaardige inrichting die naast elegant ook zeer smaakvol is ingericht en voorziet in een verblijf voor maximaal 4 personen. Er is onder meer een heerlijke zithoek, een complete praktische keuken, 2 Kingsize bedden die voor optimaal slaapcomfort zorgen. Tevens voorziet de suite in een goed geoutilleerde badkamer.

Buitenruimte
U kunt heerlijk buiten zitten in de binnentuin op de 1e verdieping of op de galerij
op de verdiepingen erboven. Met natuurlijk het strand en vertier dichtbij.


Of kiest u voor één van de 3 ruimere maisonnettes?
Achter de moderne, doch authentiek ogende gevels bevinden zich 3 zeer royale maisonnettes. Verdeeld over 2 woonlagen vindt u hier luxe woningen, ingericht voor 6 personen. Ze zijn bij uitstek geschikt voor grotere gezinnen,
een combinatie van 2 gezinnen of voor een luxe vakantie waar u naast uw eigen kinderen ook opa en oma meeneemt. Elke maisonnette heeft zijn eigen karakteristieke gevel en binnen zorgt de warme moderne inrichting voor een heerlijke ambiance. Er is onder meer een royale living met ruime zitgelegenheid, grote eethoek, open keuken en op de verdieping hierboven 2 grote slaapkamers en een complete badkamer.
Kiest u voor een stukje eigen identiteit qua vormgeving en uitstraling? Dan biedt een maisonnette uit dit plan u een fantastische mogelijkheid.

Vraag de brochure, prijslijst, fiscale informatie op bij ons kantoor.
En heeft u een stukje financiering nodig? ook daar is voorzien middels afspraken bij een lokale bank.


indien u deze tekst niet leest via de site aenpmakelaars.nl of via funda, dan kunnen wij niet instaan voor de juistheid van deze gegevens.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 104.500,- - € 175.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 27 m² t/m 75 m² Inhoud 100 m³ t/m 250 m³ Start Verkoop 29-09-2018 Aantal kavels 39 Vrij 36 Aantal Bouwtypes 2 Woningtypen Appartement
U kunt de brochure hier downloaden

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.