Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Kasteelstraat 219 221 in Vlissingen 4381 SK

Kasteelstraat 219 221

4381 SK Vlissingen
Huurprijs € 850,- p.m.
0118-413920

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1912 Woonoppervlakte 55 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

We bieden hier een tweetal appartementen aan in een voormalig dubbel woonhuis. Het woonhuis ligt in ene ouder deel van de stad en is een echte volksbuurt

Begane grond: Nr 219 - VERHUURD

Gang, meterkast, kast voorkamer van ca. 20 m², achterkamer van ca. 20 m², badkamer met...
Lees meer

Omschrijving

We bieden hier een tweetal appartementen aan in een voormalig dubbel woonhuis. Het woonhuis ligt in ene ouder deel van de stad en is een echte volksbuurt

Begane grond: Nr 219 - VERHUURD

Gang, meterkast, kast voorkamer van ca. 20 m², achterkamer van ca. 20 m², badkamer met douche en wastafel en een eenvoudige keuken. Dit appartement beschikt over een eigen achtertuin, omsloten waar je heerlijk kunt ontspannen.

Verwarming geschiedt middels een nieuwe C.V.-ketel (2020)
De elektra-voorziening is een meterkast met voor de bovenwoning een tussenmeter, zodat het elektra-gebruik gescheiden wordt.

Woonoppervlak ca 55 m².

Huurprijs exclusief energie € 850,- per maand. 


Verdiepingen: Nr 221

1e Verdieping:
Overloop, kamer-en-suite met voorkamer van ca. 20 m² en achterkamer van eveneens ca. 20 m², toiletruimte, kast, keuken met nieuw keukenblok en eenvoudige badkamer.

2e Verdieping:
Grote overloop met c.v.-opstelling grote kamer aan de voorzijde van ca. 18 m² en 2 kamers aan de achterzijde van beide 13 m².

Woonoppervlak ca 103 m².

Huurprijs exclusief energie € 1.150,- per maand.

De nog aanwezige inventaris kan evt. achterblijven in de appartementen.

Voor de volledigheid vermelden wij dat kamerverhuur niet is toegestaan. Verhuur aan expats kan alleen als de huurders samen een duurzame huishouding voeren (lees: familie zijn of een stel) of dat er een single huurder is.
Hiervan zal niet worden afgeweken.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 850,- per maand Waarborgsom € 850,- Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement beneden + bovenwoning Bouwjaar 1912 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In centrum, in woonwijk en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 55 m² Gebouwgebonden buitenruimte 30 m² Inhoud 470 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Buitenruimte Tuin Achtertuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk Onderhoud buiten Redelijk Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte
U kunt de brochure hier downloaden

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring