Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Bizetlaan 25 in Vlissingen 4384 KP

Bizetlaan 25

4384 KP Vlissingen
€ 437.500,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING:
Kijkdagen: donderdag 18 april 2019 van 15.30 tot 17.00 uur en op donderdag 25 april 2019
van 15.30 tot 17.00 uur.
Einddatum inschrijvingstermijn en opening biedingen: maandag 6 mei 12.00 uur.

Genoemde richtprijs is een vanaf-prijs. Uw bieding dient dus gelijk of hoger te zijn dan genoemde vanaf-prijs om in aanmerking te kunnen komen voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1972 Woonoppervlakte 185 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

VERKOOP BIJ INSCHRIJVING:
Kijkdagen: donderdag 18 april 2019 van 15.30 tot 17.00 uur en op donderdag 25 april 2019
van 15.30 tot 17.00 uur.
Einddatum inschrijvingstermijn en opening biedingen: maandag 6 mei 12.00 uur.

Genoemde richtprijs is een vanaf-prijs. Uw bieding dient dus gelijk of hoger te zijn dan genoemde vanaf-prijs om in aanmerking te kunnen komen voor deze mooie
woning.
De verdere informatie over deze inschrijving kunt u opvragen bij ons kantoor of overhandigd krijgen tijdens de hiervoor genoemde kijkdagen.

Vrijstaande semibungalow met aangebouwde garage en een riante tuin rondom.

Op een vriendelijke ruim opgezette locatie staat deze vrijstaande semibungalow met 6 kamers, aangebouwde garage en een riante tuin rondom.
Op slechts een paar minuten van zee, strand en duinen vindt u hier een woning waar u met veel plezier zal wonen.
Gebouwd in 1973 zoals boven de deur in smeedijzer wordt verteld en in de loop der jaren netjes bijgehouden. Qua onderhoud is de basis prima in orde. Het is door u op uw eigen woonwensen en de huidige woonnormen aan te passen.

De woning
Er is een ruime hal met een rechte open trap naar de verdieping met entresol. De meterkast met voldoende automatische zekeringen en de garderobe, bevinden zich achter de eerste twee deuren die u tegenkomt na binnenkomst. Deze hal, met bruine plavuizen vloer, gaat over in een gang waar alle andere ruimtes op uitkomen.
Naar links gaat u via een schuifdeur naar de living. Deze doorzonkamer heeft aan drie zijden ramen (met isolerend glas), een plavuizen vloer en een gashaard van het merk Faber. Vanuit de living kijkt u ver door de straat.
De woonkamer heeft een oppervlakte van 32 m². Naast de woonkamer bevindt zich de woonkeuken. Een wat gedateerd keukenblok in L vorm krijgt wat extra cachet door het natuurstenen aanrechtblad. De vaste apparatuur bestaat uit een keramische kookplaat en de afzuigkap. De overige apparatuur is los. In de keuken is genoeg ruimte voor een eettafel en bijvoorbeeld een extra buffetkast.
Terug in de gang zijn er voorts drie deuren die naar de slaapkamers leiden. Twee ervan zijn gelegen aan de voorzijde en een aan de achterzijde van de woning. De oppervlaktes zijn respectievelijk 11 m², 15 m² en 13 m². Er is verder een toiletruimte met een toilet en fonteintje en een badkamer met douche en wastafel.

Op de verdieping is er een grote overloop, deels onder een hellend dak en deels onder de dakkapel aan de voorzijde. De overloop biedt veel ruimte. Er zijn twee ruime slaapkamers van respectievelijk 20 m² en 18 m². Beide met bergruimte en een wastafel.
De doucheruimte bevindt zich onder de schuine kap aan de achterzijde, een ruimte met CV-combi opstelling van het merk Nefit Topline Aquapower HRC 2009 (25/cw6 ketel) met extra warmwatervoorziening geïntegreerd.
Een toiletruimte met toilet, fonteintje en extra bergruimte completeren deze verdieping.

De tuin
De voortuin bestaat voornamelijk uit een gazon, oprit, pad, enkele planten borders en twee flinke bomen.
De tuin naar achter is voorzien van metalen hekwerken aan weerszijden van de woning. Deze kunnen afgesloten worden.
Aan de achterzijde bestaat de tuin uit een mix van terrassen, planten borders, fruitbomen en omliggende hagen. Het is hier heerlijk vertoeven.

Wie een fantastische locatie zoekt om heerlijk rustig te kunnen wonen en een woning naar eigen wensen en idee wil aanpassen, vindt hier een prima optie.

Koopakte:
- Partijen zijn pas aan elkaar gebonden als er een schriftelijke koopovereenkomst is getekend, of elektronisch getekend;
- Er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen binnen de door de makelaar op te nemen termijn in de koopakte;
- In de koopakte zal een "as-it-is, where-it-is-clausule" worden opgenomen: Verkoper wil geen enkele aansprakelijk aanvaarden met betrekking tot zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken. Hieronder vallen onder meer zichtbare en onzichtbare/ verborgen gebreken die het gevolg zijn van het niet bouwen conform de bouwvoorschriften/ bouwvergunningen/ bestemmingsplanbepalingen e.d. In dit kader zijn partijen uitdrukkelijk overeengekomen om bovenstaande model-tekst van artikel 6.3 door te halen. Dit betekent dat als de onroerende zaak bij de eigendomsoverdracht niet de (feitelijke) eigenschappen bezit die nodig zijn voor een normaal gebruik als woonhuis, dit voor rekening en risico van koper komt. Met andere woorden: koper koopt de onroerende zaak ‘as is, where is’. Bij het vaststellen van de koopsom is hier rekening mee gehouden. Koper is in de gelegenheid gesteld om de onroerende zaak bouwkundig (te laten) onderzoeken. Koper heeft hier wel/ geen gebruik van gemaakt. Verkoper staat ervoor in dat hij aan koper alle inlichtingen/ feiten heeft verschaft die verkoper in het kader van de mededelingsplicht aan koper behoort over te brengen, met dien verstande dat inlichtingen/ feiten die aan koper bekend of kenbaar zijn op het moment van het tot stand komen van de koopovereenkomst niet door verkoper behoeven te worden verstrekt.

- Verkoper heeft het verkochte recentelijk niet zelf feitelijk gebruikt, derhalve kan verkoper koper niet informeren over de eigenschappen c.q. gebreken van het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest als hij het verkochte wel zelf feitelijk had gebruikt.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 437.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Kenmerken Semi-bungalow Bouwjaar 1972 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 185 m² Perceeloppervlakte 735 m² Externe bergruimte 23 m² Inhoud 655 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel Aquapower 25 CW6+ (Gas Combiketel uit 2009) Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen en parkeerplaats, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Vlissingen Sectie L Perceelnummer 1408 Oppervlakte 735 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
U kunt de brochure hier downloaden

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.