Scroll Top

4381 BV Vlissingen

Nieuwendijk 29

€ 339.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs biedt aan:
Een nog in authentieke staat verkerend woon-/winkelpand, gelegen aan de Nieuwendijk, langs de kade van de stadsjachthaven. Dit pand uit 1953 heeft een winkelruimte op de begane grond en een gescheiden bovenwoning op de 3 verdiepingen. Een grote kelder, bereikbaar, zowel vanuit de winkel als hal van de bovenwoning is de extra 5e verdieping.
Het pand behoeft wat liefde qua afwerking en voorzieningen. Maar dan hebt u wel een winkel-woonhuis met markante gevel. En voor de zeeliefhebber: U heeft vanuit de woonkamer en slaapkamers u een fantastisch uitzicht op zee over de jachthaven en de kop van de Boulevard de Ruyter met het standbeeld van Michiel de Ruyter.
Bent u op zoek naar een belegging, een investeringsproject, een project om de handen uit de mouwen te steken of wonen op een mooie locatie met een verhuurobject erbij die de hypotheeklasten drukt. Dan is dit wellicht een mooie mogelijkheid voor u.

De commerciële ruimte op de begane grond is verhuurd en in gebruik als souvenir- en cadeauwinkel, genaamd: De Zeewinkel.
De woning op de verdieping is vrij van huur en gebruik.

De indeling is als volgt:
Nr 29:
Commerciële met grote etalage, diepe winkelruimte, portaal naar toilet en naar kelder. De totale BVO bedraagt ca 64 m2.

Nr 29a:
Entreehal met meterkast, trap naar verdieping en luik naar kelder.

1e Verdieping:
Overloop, bergkast met c.v.-ketel, woonkamer aan de straatzijde met raampartij voorzien van voorzetramen, schouw en vaste kast, gang met toiletruimte, eetkeuken met te renoveren keukenblok, deur naar en nieuw gemaakt plat dak.

2e Verdieping:
Overloop, 3 kamers, toiletruimte, badkamer met douche (kwartronde douchecabine) Wastafel in badmeubel en opstelplaats voor wasmachine en droger.
Berging

3e Verdieping:
Overloop, 2 kamers en berging

Energielabel winkelruimte C
Energielabel woonruimte E

Het is een pand wat onderhoud behoeft en wat liefde, maar dan hebt u ook een bijzonder aantrekkelijk woon-/winkelpand op ene mooie locatie in de historische binnenstad.

We nodigen u uit voor een bezoek ter plaatse om de mogelijkheden te onderzoeken. Tevens bespreken wij dan graag de bevindingen uit het bouwkundig rapport (wat we dan ter inzage hebben).

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens nemen we een ouderdomsclausule en “mogelijk asbestclausule” op vanwege de bouwperiode van dit complex.

We willen u vragen de winkelier op de begane grond niet te gaan bevragen over het pand. Hij is zittend huurder en geen eigenaar. Alle verkoopactiviteiten verlopen via ons kantoor. Bezichtigingen vinden alleen plaats op afspraak via ons kantoor.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Te koop
Prijs
€ 339.000,- k.k.
Bouwvorm
Bouwvorm
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953
Bouwjaar toelichting
Indeling
Soort Object
Winkelruimte
Totale oppervlakte
64 m2
Oppervlakte winkelruimte
64 m2
Overig
In units vanaf
64 m² winkelruimte
Locatie
WINKELGEBIED_STADSCENTRUM
Aantal verdiepingen
5
Energieklasse
C
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Lees meer