Scroll Top

4385 KK Vlissingen

Anna Blamanlaan 108

€ 248.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:
Dit ruime en moderne appartement dat speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van rolstoelgebruikers, waardoor het comfortabel en toegankelijk is voor iedereen. Met zijn uitstekende locatie en talloze voorzieningen is dit de ideale plek om te wonen.
Het appartementencomplex is gunstig gelegen ten opzichte van het gezellige centrum van Vlissingen, de prachtige Boulevard, zee en het strand. Tevens vindt u supermarkten en verschillende sportfaciliteiten in de directe nabijheid.
Parkeren doet u voor het complex en in de kelder vindt u een afgesloten berging.

Indeling:
Begane grond: afgesloten entree met postbussen en videofoon, hal met toegang tot het trappenhuis en de lift.
Eerste etage: Centrale hal, entree tot het privé gedeelte. Er is een ruime hal die over gaat in een gang. Hiervandaan worden alle ruimtes bereikt. De woonkamer met open keuken is ruim, met een oppervlakte van ca. 38 m². Lange wanden bieden u de gelegenheid om de woonkamer geheel naar eigen wens in te delen. Doordat tijdens de bouw de indeling wat is aangepast is er ook een ruimer keukendeel gerealiseerd. Hier staat een rolstoelvriendelijk keukenblok met enige apparatuur. Via de keuken komt u in de bijkeuken met C.V.-ketel (Intergas HRE combi-ketel uit 2015) en wasmachine-aansluiting. Via de gang bereikt u verder: Een toiletruimte met toilet en fonteintje, 2 heel fijne slaapkamers van respectievelijk 5,35 x 2,6 m en 3,75 x 2,67 m en een badkamer met douche, wastafel en toilet (ook aangepast).
Vanuit de woonkamer komt u op het balkon (gericht op het oosten). Hier is het heerlijk genieten.

Kenmerken van het appartement:
• Toegankelijkheid: Dit appartement is volledig aangepast voor rolstoelgebruik, met brede deuropeningen, ruime gangen en een lift die direct toegang biedt tot de verdieping waar het appartement zich bevindt.
• Ruimte: Het appartement beschikt over een royale woonkamer, een op maat gemaakte keuken, twee comfortabele slaapkamers en een badkamer. Alle kamers zijn ruim opgezet en gemakkelijk toegankelijk.
• Balkon: Geniet van frisse lucht en een prachtig uitzicht vanaf het ruime balkon, dat bereikbaar is vanuit de woonkamer. Het overdekte balkon is op het oosten gericht. Een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de omgeving.

Algemene informatie:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.
Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De huidige eigenaar/verkoper zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement bij koop.
Deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar.
VvE bijdrage appartement en berging: € 191.65 per maand.

Oplevering:
De oplevering van het appartement kan op korte termijn.

Waarborgsom en clausules:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens wordt en een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen aangezien de verkoper het appartement niet zelf bewoond heeft.

Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 248.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
77 m2
Inhoud
240 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1998
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Overdracht
Woonoppervlakte
77 m2
Perceel oppervlakte
81 m2
Inhoud
240 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
B
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2015
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Lift
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13