Scroll Top

4382 KD Vlissingen

Antoni Gaudipark 10

€ 375.000,- k.k.

Aerssens en Partners Biedt aan:

Riant en luxueus instapklaar appartement op de begane grond met een grote buitenruimte, 2 slaapkamers en een moderne keuken en badkamer. Het appartement is gelegen in een parkachtige omgeving met uitzicht over de gracht en groen.
Het moderne complex in ronde vorm staat bekend om haar grote terrassen. Dit appartement, gelegen op de parterre beschikt over een riant terras van ca. 58 m². Het terras ligt op de zonzijde (zuiden). Zowel vanuit de woonkamer als vanaf het terras heeft u een fantastisch uitzicht over de voorgelegen waterpartij. Dit 3-kamerappartement heeft een hele praktische indeling met ruime kamers die allen een toegang hebben tot de buitenruimte. Het gehele appartement is voorzien van vloerverwarming.

De indeling is als volgt:
Centrale hal in het gebouw met meterkast. Na de voordeur is er een entreehal. Deze geeft toegang tot de toiletruimte met toilet en fonteintje en de vergrote berging. Vervolgens is er een hal met toegang tot de riante living met luxe open keuken. Deze zijn samen ca. 56 m² groot.
Tijdens de bouw van dit complex zijn er een paar optimalisaties in de indeling doorgevoerd waardoor er plaats is voor een moderne, royale keuken met een hoge wand met apparatuur en een eiland waar gekookt wordt, waar de spoelbak zit en waar het brede werkblad tevens een bar-element is.
In de keuken zijn alle faciliteiten aanwezig om de meest smakelijke gerechten op tafel te kunnen zetten. Zo is er een keramische kookplaat, een afzuigkap, type schouwkap, een oven, een 2e oven met magnetronfunctie, koelkast, vriezer, warmhoudlade, vaatwasser en dubbele spoelunit (groot en smal formaat). Praktische laden met geïntegreerde besteklade en strak vormgegeven kasten maken de keuken compleet.
De living is groot, heeft lange wanden en loopt breed uit naar de ramen met verspringende gevel. De speelse vorm, de lange wanden en de grote oppervlakte bieden vele indelingsmogelijkheden. De vloer in de kamer en de rest van het appartement, met uitzondering van de badkamer en het toilet, is belegd met een eiken laminaatparket van goede kwaliteit met vloerverwarming.
De hoge ramen die van de vloer tot aan het plafond lopen zorgen voor een heerlijke lichtinval.

Vanuit de hal zijn ook de 2 ruime slaapkamers te bereiken (17 en 11 m²). Ook deze waaieren brede uit naar de buitenzijde toe. In de hoofdslaapkamer past met gemak een groot bedmeubel en grote kledingkast. En ook in de 2e slaapkamer past een 2-persoonsbed maar is natuurlijk ook geschikt als riante werkkamer. Er is een badkamer met inloopdouche met glazen wand, regendouche en thermostaatkraan. De wastafel is geïntegreerd in een breed badmeubel met onderkastjes en een bovenkast met spiegeldeurtjes. Er is verder een 2e toilet, handdoekenradiator, mechanische ventilatie en nette betegeling op de vloer en tot aan het plafond.

Het terras is geheel voorzien van bestrating en is ommuurd met een laag muurtje om privacy te garanderen. Op het terras staat een buitenkast voor de tuinkussens en een kast voor het opbergen van kleine tuinspullen.

In de kelder van dit complex bevinden zich de garages. Een van de grotere garageboxen, voorzien van een elektrisch bedienbare garagedeur, behoort tot dit appartement.

Het appartement heeft een oppervlak van 108 m², terras ca 58 m².

Het appartementencomplex Belleza ligt in een groene parkachtige omgeving aan de rand van de wijk aan de Schuitvaartgracht. Deze moderne woontoren heeft een fraai uiterlijk met een opvallende architectuur in een ronde vorm waardoor een ideale lichtinval ontstaat, binnen en buiten het appartement. Ieder appartement beschikt over een zeer ruim balkon of terras met veel privacy. Het appartement op de begane grond wat we hier aanbieden heeft het grootste terras. Verdeeld over vijf verdiepingen biedt het complex Belleza plaats aan 32 voornamelijk luxe koopappartementen.

De oplevering van dit appartement is op langere termijn, medio zomer 2023 met de mogelijkheid om eerder op te leveren wanneer de huidige eigenaren een andere woning gevonden hebben.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.
Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar.
Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 157,80 per maand.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 375.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
108 m2
Inhoud
325 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2008
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Overdracht
Woonoppervlakte
108 m2
Inhoud
325 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2008
Buitenruimte
Tuin
Zonneterras
Hoofdtuin
Zonneterras
Hoofdtuin oppervlakte
57 m2
Positie
Zuid
Achterom
Nee
Kwaliteit
Normaal
Parkeergelegenheid
Garage
Inpandig, Parkeerkelder
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Totaal aantal garages
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11