Scroll Top

4382 KD Vlissingen

Antoni Gaudipark 4

€ 295.000,- k.k.

Aerssens en Partners biedt aan:

Op de begane grond gelegen 3-kamer appartement (ca. 80 m2) met riant terras van ca. 45 m2 en eigen garagebox in de ondergrondse afgesloten parkeerkelder.

Indeling:
entree met intercom, centrale hal met postkastjes en toegang tot de lift en de parkeerkelder, entree appartement, hal, berging met wasmachine-aansluiting en c.v.-ketelopstelling, netjes betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, grote woonkamer (ca. 36 m3) met toegang naar het terras en nette open keuken in hoekopstelling met ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en combi-magnetron. Voorts is er een slaapkamer van ca. 15 m2, een slaapkamer van ca. 14 m2, elk met toegang tot het terras en een badkamer met douche en wastafel.

Kelder:
In de kelder van het complex beschikt het appartement over een ruime privé-garagebox. Deze box is afgesloten middels een kanteldeur. De kelder zelf is afgesloten met een elektrisch bediend hekwerk.

Omgeving:
De omgeving van het appartementengebouw heeft een parkachtige invulling. Een supermarkt is bereikbaar op loopafstand. Het centrum van Vlissingen, de Boulevard en het strand liggen op enkele minuten fietsafstand.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.
Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar.
Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 128,- per maand.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.
Tevens wordt in de koopovereenkomst de Niet-zelfbewoningsclausule opgenomen aangezien de eigenaar het appartement niet zelf bewoond heeft.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 295.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
82 m2
Inhoud
245 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2009
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Overdracht
Woonoppervlakte
82 m2
Inhoud
245 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2009
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Parkeergelegenheid
Garage
Inpandig, Garagebox
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Parkeeroppervlakte
18 m2
Totaal aantal garages
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Kwaliteit dak
Overige
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Schuifpui
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11