Scroll Top

4382 KD Vlissingen

Antoni Gaudipark 54

€ 310.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:
Een luxueus instapklaar appartement op de 4e woonlaag met een groot balkon, 2 slaapkamers, een moderne keuken en badkamer. Het appartement is gelegen in een parkachtige omgeving met uitzicht over de gracht en groen.
Het moderne complex in ronde vorm staat bekend om haar grote terrassen. Dit appartement, gelegen op de 4e woonlaag beschikt over een riant balkon van ca. 18 m². Het balkon ligt op de oostzijde, waardoor u zon hebt in het seizoen tot ca. 14.00 uur. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de slaapkamers en vanaf het balkon terras heeft u een fantastisch uitzicht over de voorgelegen waterpartij. Dit 3-kamerappartement heeft een hele praktische indeling met fijne kamers.

De indeling is als volgt:
Centrale hal in het gebouw met meterkast. Na de voordeur is er een entreehal. Deze geeft toegang tot de toiletruimte met toilet en fonteintje en de berging. Vervolgens is er toegang tot de lichte living met luxe open keuken. Deze zijn samen ca. 38 m² groot.
Na de bouw van dit complex is er door de huidige eigenaar een moderne, royale keuken met een groot werkblad met spoelunit, lange wand met apparatuur en kastruimte, en vrijstaand blok met apparatuur en een eiland waar gekookt wordt en waar het brede werkblad voorzien is van een verhoogd, glazen bar-element is.
In de keuken zijn alle faciliteiten aanwezig om de meest smakelijke gerechten op tafel te kunnen zetten. Zo is er een inductiekookplaat, een combi ovenmagnetron, koelkast, vaatwasser (uit 2021) en RVS spoelunit, koffie-apparaat, afvalbak in diepe lade (groot en smal formaat). Praktische laden met geïntegreerde besteklade en strak vormgegeven kasten maken de keuken compleet.
De living is praktisch ingedeeld, heeft een lange wand en loopt breed uit naar de ramen met verspringende gevel. De speelse vorm, de lange wanden en de oppervlakte bieden vele indelingsmogelijkheden. De vloer in de kamer, keuken, portaal en hal is belegd met een keramische tegels. De hoge ramen die van de vloer tot aan het plafond lopen zorgen voor een heerlijke lichtinval.

Vanuit de 2e hal zijn 2 ruime slaapkamers te bereiken (17 en 11 m²). Ook deze waaieren brede uit naar de buitenzijde toe. In de hoofdslaapkamer past met gemak een groot badmeubel en grote kledingkast. En ook in de 2e slaapkamer past een 2-persoonsbed maar is natuurlijk ook geschikt als riante werkkamer. Er is een badkamer met inloopdouche. De wastafel is geïntegreerd in een breed badmeubel met onderkastjes en een grote spiegel. Er is verder een 2e toilet, radiator en mechanische ventilatie en nette betegeling (deels mozaïktegels en deels wandtegels in een neutrale kleur).
Het terras is geheel voorzien van vlonders met een laag hekwerk, een ideale plek om lekker te genieten van de buitenlucht.

In de kelder van dit complex bevinden zich de garages. Een van de grotere garageboxen is optioneel te koop voor € 27.500 k.k.

Het appartement heeft een oppervlak van ca. 86 m², balkon ca. 18 m².

Het appartementencomplex Belleza ligt in een groene parkachtige omgeving aan de rand van de wijk aan de Schuitvaartgracht. Deze moderne woontoren heeft een fraai uiterlijk met een opvallende architectuur in een ronde vorm waardoor een ideale lichtinval ontstaat, binnen en buiten het appartement. Ieder appartement beschikt over een zeer ruim balkon of terras met veel privacy. Verdeeld over vijf verdiepingen biedt het complex Belleza plaats aan 32 voornamelijk luxe koopappartementen.

De oplevering van dit appartement is in overleg.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.
Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar.
Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 110,08 per maand.
De optionele garage heeft een eigen bijdrage in de VvE-kosten van € 23,04 per maand

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 310.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
86 m2
Inhoud
265 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2008
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Overdracht
Woonoppervlakte
86 m2
Inhoud
265 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2023
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Parkeergelegenheid
Garage
Garage mogelijk
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13
Panorama afbeelding 14