Scroll Top

4382 AC Vlissingen

Boulevard Bankert 222

€ 572.500,- k.k.

Aerssens & Partners biedt aan:
Het betreft een heel riant appartement met een gebruiksvloeroppervlakte van 104 m², een erker met een zeer mooi uitzicht naar de historische binnenstad, een heerlijk op de zon gelegen balkon, een berging en parkeerplaats in de ondergelegen afgesloten parkeerkelder.
Het gehele appartement verkeert in een nette nieuwstaat en is recent voorzien van een nieuwe maatwerk badkamer, toiletruimte en nog meer extra's.

Er is een royale woonkamer met nieuwe laminaat vloer (eveneens doorgelegd in andere ruimtes), een halfopen keuken (oppervlakte woonkamer en keuken ca. 50 m²). Door de ligging van dit appartement is het uitzicht fantastisch. Zowel vanuit de keuken als vanuit de woonkamer heeft u een spectaculair uitzicht. Ontbijten met uitzicht over de stad, het havengebied en de schepen die voorbij varen van en naar Antwerpen, Gent en de Vlissingse haven.

De open keuken is voorzien van een erker waardoor er voldoende plaats is om een royale eettafel te plaatsen waar u kan genieten van dit prachtige uitzicht. De woonkamer biedt een minstens zo spectaculair uitzicht over zee, schepen en "de overkant".
Door de vormgeving en lange wanden is de kamer prima in te delen. De keuken is voorzien van een keukenblok in een hoekopstelling. Aan apparatuur is een gaskookplaat, afzuigkap en oven aanwezig.

In de hal bevindt zich de ruime berging/bijkeuken met aansluitpunt voor de wasmachine, de cv opstelling en de unit voor mechanische ventilatie.
Dit appartement biedt 2 prima slaapkamers van respectievelijk ca. 20 en ca. 11 m² (waarvan één op dit moment een open verbinding met de living). De hoofdslaapkamer heeft een nieuwe, op maat gemaakte hoek-garderobekast met hangdelen en legdelen. (er wordt de laatste hand aan gelegd).
Door de ligging aan de voorzijde van het appartement bieden zij beiden zicht op zee.

De recent opgeleverde badkamer is uitgerust met een whirlpool, luxe inloopdouche met glazen wand en wastafel in een handgemaakt badmeubel. De wanden en vloer zijn voorzien van stucwerk. Direct naast de badkamer bevindt zich eveneens een luxueus uitgevoerde toiletruimte met luxe toilet en fonteintje. Al deze ruimtes worden bereikt door een hal die zich in het midden vanaf de voordeur bevindt.

In de onderbouw is een parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en op de begane grond is er een eigen berging.

Het appartementencomplex is zowel aan de voor- als achterzijde toegankelijk, alsmede via de parkeerkelder. Bij harde storm is de achter-entree een uitkomst.
Bezoekers melden zich in de hal aan de voorzijde bij de intercom met videofoon. Zo kan er niemand zomaar het complex binnen, zonder toegelaten te worden. De postbussen zijn ook te bereiken via de centrale hal.

De Boulevard is de trekpleister van Vlissingen. Enkele kilometers lang biedt het dagelijks vele mensen veel wandelplezier en vertier. Het zuidelijkste zuidstrand van Nederland, de duinenpartij, de horecapaviljoens met terrassen op de Boulevard en het strand geven een heerlijk vakantiegevoel. En er is ook veel te zien op het water, van zeilbootjes tot oceaanreuzen, elke dag passeren er hier vele schepen in alle formaten. En dat op een afstand dat het lijkt alsof je ze bijna kan aanraken. Zo'n uitzicht verveelt nooit.

Wat ook erg praktisch is, is dat de binnenstad met haar winkels, restaurants, XL-bioscoop en tal van andere voorzieningen prima aan te lopen is. Binnen enkele minuten loopt u het winkelhart van Vlissingen in.

Doordat dit complex zich boven op de Plaza bevindt heeft u geen direct autoverkeer voor het gebouw. Dat passeert enkele meters lager en wat verder van de entree vandaan.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar. Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 232,- per maand. (appartement en parkeerplaats)

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure. Deze brochure en teksten zijn slechts informatief. Het is ook geen concreet aanbod waar rechten aan ontleend kunnen worden. Het betreft slechts een uitnodiging tot een aanbod.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 572.500,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
104 m2
Inhoud
303 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1994
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
104 m2
Inhoud
303 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
C
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2014
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Parkeergarage
Parkeren capaciteit
1
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13
Het uitzicht