Scroll Top

4382 AC Vlissingen

Boulevard Bankert 224

€ 550.000,- k.k.

In het complex Residence Tromp, gelegen aan de Boulevard Bankert, bieden wij een zeer comfortabel appartement aan op de 16e verdieping. Deze verdieping biedt u een ongeëvenaard uitzicht over de stad, de zee met de voorbij trekkende schepen en de strandtaferelen. Wonen in een appartement van Residence Tromp is genieten in optima forma!

Residence Tromp is een goed onderhouden wooncomplex met in totaal 18 verdiepingen. Per woonlaag zijn er maximaal 4 appartementen (op de hoogste verdiepingen zijn er dat slechts 2). De dubbele toren is op dit moment voor het grootste deel bewoond met huurders en is grotendeels eigendom van één eigenaar. Deze heeft besloten om de appartementen, zodra deze leeg komen na een huuropzegging, in de particuliere koopmarkt aan te bieden.

Nr 224:
Het betreft een ruim appartement met een gebruiksvloeroppervlakte van 99 m², een heerlijk op de zon gelegen balkon en een berging en parkeerplaats in de ondergelegen kelder.
Het appartement beschikt over nette voorzieningen.
Er is een royale woonkamer met halfopen keuken (oppervlakte ca. 45 m²). Vanuit de woonkamer kijkt u fraai uit over zee. De erker aan de vrije zijgevel geeft nog een stukje extra uitzicht en licht.
Mede door de vormgeving en lange wanden is de kamer prima in te delen. De keuken is een halfopen keuken met een keukenblok in een hoekopstelling. Aan apparatuur is een ceramische kookplaat, afzuigkap en oven aanwezig. Direct achter de keuken bevindt zich de berging/bijkeuken met aansluitpunten voor de wasmachine.
Aan de koele achterzijde zijn 2 prima slaapkamers van respectievelijk 16 en 11 m². Ook de badkamer bevindt zich aan de achterzijde. De badkamer is uitgerust met een douche, ligbad, wastafelmeubel, handdoekradiator en tegels tot aan het plafond. Voorts is er een c.v-kast en een toiletruimte met toilet en fonteintje.
Al deze ruimtes worden bereikt door een gang die zich in het midden vanaf de voordeur bevindt.

In de onderbouw is een parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder en op de begane grond is er een eigen berging.

Het appartementencomplex is zowel aan de voor- als achterzijde toegankelijk, alsmede via de parkeerkelder. Bij harde storm is de achterentree een uitkomst.
Bezoekers melden zich in de hal aan de voorzijde bij de intercom met videofoon. Zo kan er niemand zomaar het complex binnen, zonder toegelaten te worden. De postbussen zijn ook te bereiken via de centrale hal.
Aerssens en Partners biedt aan:

Gelegen op de zestiende verdieping van Residence Admiraal Tromp, een ruim appartement met 2 slaapkamers en een royale woonkamer met aan drie zijden een fantastisch zicht over strand, zee en bos. Hier volgt u de voorbijtrekkende schepen op de voet en geniet u van zicht op de ondergaande zon, een plaatje dat nooit zal vervelen.

Residence Admiraal Tromp is een wooncomplex met in totaal 18 verdiepingen. Op de zestiende verdieping, waar dit appartement gelegen is, bevinden zich slechts 2 appartementen.
Het complex is op dit moment voor het grootste deel bewoond met huurders en is grotendeels eigendom van één eigenaar. Deze heeft besloten om de appartementen, zodra deze leeg komen na een huuropzegging, in de particuliere koopmarkt aan te bieden.

Nr. 224:
Dit ruime appartement heeft een woonoppervlak van ca 99m² beschikt over een ruime badkamer, 2 grote slaapkamers en een riante woonkamer met open keuken van waaruit u een fantastisch zicht heeft.
Aan de achterzijde van het appartement, de koele zijde van het gebouw, zijn de twee slaapkamers gelegen. Zij hebben een afmeting van resp. 4.87m x 3.29m en 3.29m x 3.27m. De naastgelegen badkamer is voorzien van een ligbad, douchecabine en een wastafel met meubel, het geheel is uitgevoerd in neutrale betegeling en heeft een moderne look. De toiletruimte is uitgevoerd in dezelfde stijl en heeft een wandcloset en fonteintje. In de hal bevindt zich eveneens de meterkast en de technische ruimte.
De woonkamer is een heerlijke ruimte die voldoende plaats biedt aan een riante zithoek en eethoek. Aan de lange zijde van de woonkamer bevindt zich een erker waardoor u een fantastisch uitzicht heeft over strand, zee en een deel van de stad. Hier geniet u van het zicht vanuit uw luie stoel of tijdens het eten. De halfopen keuken is geplaatst in hoekopstelling en is voorzien van een halfhoge scheidingswand waardoor u ook tijdens uw werkzaamheden in de keuken contact kan houden met anderen maar ook vanuit deze ruimte weer kan genieten van het uitzicht. De keuken is eenvoudig uitgevoerd en beschikt over diverse inbouw apparatuur waaronder een vaatwasser, koelkast met vriesvak, combi-oven en een afzuigkap. Achter de keuken is een fijne bijkeuken gelegen waar zich de wasmachine aansluiting bevindt. Hier kunt u eveneens uw voorraad netjes opbergen.

Op de begane grond bevindt zich een kleine berging voor de zaken die u niet in het appartement hoeft te bewaren. De eigen parkeerplaats is gelegen in de afgesloten parkeerkelder op verdieping -1.

Het appartementencomplex is zowel aan de voor- als achterzijde toegankelijk, alsmede via de parkeerkelder. Bij harde storm is de achter entree een uitkomst.
Bezoekers melden zich in de hal aan de voorzijde bij de intercom met videofoon. Zo kan er niemand zomaar het complex binnen, zonder toegelaten te worden. De postbussen zijn ook te bereiken via de centrale hal.

De Boulevard is de trekpleister van Vlissingen. Enkele kilometers lang biedt het dagelijks vele mensen veel wandelplezier en vertier. Het zuidelijkste zuidstrand van Nederland, de duinenpartij, de horecapaviljoens met terrassen op de Boulevard en het strand geven een heerlijk vakantiegevoel. En er is ook veel te zien op het water, van zeilbootjes tot oceaanreuzen, elke dag passeren er hier vele schepen in alle formaten. En dat op een afstand dat het lijkt alsof je ze bijna kan aanraken. Zo'n uitzicht verveelt nooit.

Wat ook erg praktisch is, is dat de binnenstad met haar winkels, restaurants, XL-bioscoop en tal van andere voorzieningen prima aan te lopen is. Binnen enkele minuten loopt u het winkelhart van Vlissingen in.

Doordat dit complex zich boven op de Plaza bevindt heeft u geen direct autoverkeer voor het gebouw. Dat passeert enkele meters lager en wat verder van de entree vandaan.

Heeft dit appartement uw interesse gewekt? Wij laten u tijdens een bezichtiging graag het appartement en het fantastische uitzicht zien. Neemt u voor het plannen hiervan contact op met ons kantoor.

Tweede bewoning
Bij deeltijd wonen maken eigenaren van een woning af en toe gebruik van hun woning, bijvoorbeeld alleen in de weekends of vakanties. Op een andere plaats bezitten zij nog een woning, waar zij het meest verblijven en ingeschreven staan.
De gemeente faciliteert deze vorm van bewoning, maar heeft ook een aantal regels opgesteld waaraan voldaan moet worden. De woning mag bijvoorbeeld niet verhuurd worden als recreatiewoning. Het is in de gemeente Vlissingen verboden, om zonder vergunning een woning als 2e woning te gebruiken. De gemeente kan u onder bepaalde voorwaarden een vergunning geven. Als u in een andere gemeente staat ingeschreven, kan het zijn dat u in Vlissingen extra belasting moet betalen. Afhankelijk van het gebruik van uw 2e woning, is dit toeristenbelasting of forensenbelasting.

Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.
Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De huidige eigenaar/verkoper zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement bij koop.
Deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar.
VvE bijdrage appartement: € 248,56 per maand.
VvE bijdrage parkeerplaats: € 15,00 per maand.

De oplevering en overdracht kan geschieden op korte termijn.

Waarborgsom en niet-zelfbewoningsclausule.
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens wordt in de koopovereenkomst een extra artikel opgenomen dat verkoper er niet zelf gewoond heeft en daarmee ook aangeeft dat deze wellicht niet op alle vragen antwoord heeft en dat deze mogelijk ook niet alle feiten, informatie maar ook de eventuele gebreken aan het appartement niet kent.

Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 550.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
99 m2
Inhoud
288 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1994
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
99 m2
Inhoud
288 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
C
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2014
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Parkeergarage
Parkeren capaciteit
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13
Panorama afbeelding 14
Panorama afbeelding 15