Scroll Top

4382 AC Vlissingen

Boulevard Bankert 262

€ 610.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:

Een unieke kans aan de Boulevard: “Vrij wonen” in een royaal TOP-appartement met een adembenemend uitzicht over de Westerschelde, het strand, de binnenstad en het gehele eiland. Dit fantastische appartement op de 8e (en tevens hoogste) etage van dit klasse volle complex “De Plaza” is nu beschikbaar.
Met een oppervlakte van ca. 122 m² (exclusief de balkons) biedt het appartement een heerlijke leefruimte. Door extra hoge plafonds en hoge ramen in de living wordt deze ruimte nog eens extra benadrukt (hoogte woonkamer ca. 3,40 meter).
Daarnaast beschikt dit appartement over 2 zonneterrassen aan de zeezijde, een parkeerplaats, een berging en plaats in de fietsenstalling in de onderbouw.

Residence Plaza is een luxueus appartementencomplex met kenmerkende architectuur met slechts 16 appartementen aan de fraaie Boulevard van Vlissingen, met het zuid strand recht voor uw deur. Doordat het complex zich op de verhoogde plaza bevindt van de Boulevard, rijdt het verkeer pas op afstand voorbij. Dat geeft eveneens een vrij en ook veilig gevoel.
U betreedt Residence Plaza middels een afgesloten hal met videobewaking en een marmeren betegeling. De lift brengt u vervolgens naar de 8e verdieping. Per verdieping zijn slechts 2 appartementen.

Het appartement:
Entree in een ruime, gastvrije hal. Deze centrale hal biedt ruimte tot alle vertrekken in dit appartement.
De woonkamer van ruim 50 m2 heeft een bijzonder opvallende hoogte van ca. 3,40 meter. Mede door de schuifpui en de ramen over de hele breedte en hoogte van het appartement, zorgt dit voor een overweldigend licht en ruimtelijk effect. Een prettige werkhoek maakt deze ruimte compleet. Goede zonwering, elektrisch bedienbaar, is aanwezig.
De open keuken is voorzien van een U-vormig keukenblok met inbouwapparatuur en een flinke bijkeuken, biedt ruimte aan was- en droogapparatuur, alsmede opslag van provisie.

Aan de achterzijde van het appartement zijn de twee ruime slaapkamers gelegen. Deze kamers met een oppervlakte van beiden c.q. 16 m² bieden een zeer fraai uitzicht over Vlissingen en het Walcherse achterland.
De nette en neutraal uitgevoerde badkamer is voorzien van inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.
Het hele appartement is uitgevoerd met een lichte vloer-, wand- en plafondafwerking.

Het appartement beschikt over een inpandige parkeerplaats, ruime berging en fietsenstalling, video bewaakte in- en uitgangen en een fraaie entree met lift.

Er zijn mogelijkheden om dit appartement te verwerven voor deeltijd wonen (vakantiewoning voor eigen gebruik).

Algemeen:
Bewoning.
Dit appartement is beschikbaar voor permanente bewoning. In de splitsingsakte en huishoudelijk reglement zijn hierover afspraken vastgelegd.

Het kopen van een appartement:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeeld eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigenaar van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE), hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendommen:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom -dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt- en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en daarnaast het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk.
De bijdrage in de VvE voor het appartement is € 292,64 voor de berging € 8,36 en € 24,50 voor de garage.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

DISCLAIMER:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.
Als u deze informatie niet leest op www.aenpmakelaars.nl kunnen wij niet instaan voor de juistheid of actualiteit ervan.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 610.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
122 m2
Inhoud
345 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1994
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
122 m2
Inhoud
345 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
B
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2010
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Parkeergarage
Parkeren capaciteit
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Schuifpui
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12