Scroll Top

4382 AC Vlissingen

Boulevard Bankert 472

€ 750.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars en taxateurs biedt aan:
Dit prachtige 3-kamer hoek appartement gelegen op de elfde verdieping van het appartementencomplex Residence Nehalennia. Hier heeft u de mogelijkheid om te wonen op een van de meest exclusieve locaties aan de Nederlandse kust. Door de hoogteligging heeft u de voordelen van het weidse zicht over het strand, het water en de stad, dit zicht zal u geen moment vervelen.

Dit luxueuze appartement biedt een panoramisch uitzicht op het strand, de zee, de voorbijvarende zeereuzen en op de karakteristieke herenhuizen, stadsvilla’s en de watertoren aan de stadszijde. Vanuit de living kijkt u 3 kanten op en schijnt de zon al binnen vanaf de zonsopkomst totdat deze weer onder gaat achter de horizon. Hier voelt elke dag aan als een vakantiedag. Opvallend is het ruime naar buiten uitkragende balkon (van ca. 13 m²) waar u lekker kunt borrelen of tafelen en optimaal genieten van de zon en het geluid van de golven die op de glooiing uiteenspatten. Het is wonen aan zee in optima forma. Daarbij komt ook nog het mooie energielabel A waarmee wordt bevestigd dat het appartement ook nog eens heel comfortabel en goed geïsoleerd is.

Het complex Residence Nehalennia is gebouwd in 2001 en het appartement is in 2022/2023 aan de huidige, eigentijdse woonwensen aangepast. Zo zijn de keuken en de sanitaire ruimtes vernieuwd en is het appartement voorzien van de modernste technieken en woonsferen. Door het gehele appartement zijn de plafonds verlaagd en voorzien van verlichtingen en structuur spacwerk wat ook in de wanden is doorgezet. Het appartement verkeert in een zeer goede nieuwstaat.

Het appartementen complex heeft in totaal 12 verdiepingen, met woningen vanaf de 2e verdieping. Op de begane grond is er zowel een entree aan de zeezijde als aan de stadszijde (ideaal als de wind aantrekt en het fijn binnenkomen is in de luwte van de complexen aan de Boulevard). Op de 1e verdieping is een berging en in de meerlaagse onderbouw is er een brede eigen parkeerplaats.

De indeling is als volgt: Bij binnenkomst treft u een gang met videofooninstallatie en garderobe aan. De gang gaat over in een centraal gelegen hal waar meteen opvalt dat er geen afscheiding is naar de living. Zo vormt de hal een ruimtelijke eenheid en wordt uw blik vandaar meteen al naar de zee getrokken. De woonkamer is gelegen over de gehele breedte van het appartement (8,18 meter breed) waardoor zowel de zitmeubelen als de meubelen van eethoek aan de zeezijde zijn gesitueerd. De grote raampartij aan de zeezijde biedt een fabelachtig uitzicht. Ter hoogte van de eethoek is er een stijlvolle keuken met een lang, recht keukenblok met een luxe marmerenlook werkblad en voorzien van 1e klas apparatuur waar een kookliefhebber heel tevreden mee zal zijn. Koken doet u op de inductie kookplaat of in de combi-oven. Een afzuigkap en vaatwasser vormen de overige praktische apparatuur. De hoogglans witte onder- en bovenkasten worden gehighlight door dimbare ledverlichting. Ter hoogte van de keuken is er een handtekening van de architect waar deze de gevel heeft onderbroken en voorzien heeft van een naar buiten uitspringende hoek. Hier zijn raampjes aangebracht die u lokken om hier over de stad te kijken of naar de zee. Licht, uitzicht en klasse zijn hier de kernwoorden.

Aan de achterzijde, landgericht zijn er 2 ruime slaapkamers. De hoofdslaapkamer van ca. 20 m² beschikt over een vaste kastenwand in hoekopstelling en reikt tot aan het plafond. Een markant vormgegeven kozijn in de achtergevel en het kozijn in de zijgevel van de slaapkamer zijn een sfeervol element in de rechthoekige kamer. De raampartij laat de eerste zonnestralen toe zodra deze boven de horizon verschijnen. En wilt u lekker wakker worden met een kopje koffie, uitkijkend over de stad? Dan is er een loggia die vanuit deze slaapkamer bereikbaar is. Het is overigens ook een heerlijke plek om uit de wind te zitten en biedt een koele plek op de dagen dat het te warm is in de zon. Er is een 2e slaapkamer waar ook met gemak een 2-persoonsbed kan staan en waar plaats is voor een flinke kledingkast.

De sanitaire ruimtes zijn ook blikvangers. Hier waant u zich in een privé wellness. De kleurstelling in deze ruimtes zorgt voor een warme, comfortabele sfeer. De toiletruimte is voorzien van een luxe douchetoilet met zelfsluitende toiletbril en een fonteintje. De badkamer heeft een inloopdouche met sunshower, een lig-/bubbelbad van het type senioren-/instapbad (bad met instapdeurtje), een dubbel wastafelmeubel met daarboven een grote spiegel met verlichting en enkele speelse opbergnisjes en handdoekenkastjes.
Een praktische berging/bijkeuken waar zich onder meer de opstelling van de c.v-combiketel bevindt, de aansluitingen voor de wasmachine en droger zijn en waar u extra ruimte heeft om voorraad te bewaren.

Vloeren en raambekleding:
Alle kamers, gang en hal zijn voorzien van een doorlopende laminaatvloer. Doordat er geen drempels zijn is het appartement toegankelijk voor mindervaliden.
Ook de extra brede kamerdeuren zijn bij de bouw al onderdeel geweest om het gebruiksgemak te vergroten.
De gevel aan de zonzijde is voorzien van twee elektrisch bedienbare zonneschermen aan de buitenzijde en aan de binnenzijde zijn de raampartijen voorzien van luxe plisségordijnen.

“De Vic”
Voor de gebouwen Ganuenta (naastgelegen gebouw) en Nehalennia is er een gezamenlijke voorziening op de 1e verdieping in het gebouw Ganuenta. Deze voorziening is een gezamenlijke recreatieruimte die door de VVE, dan wel door individuele bewoners gebruikt kan worden voor feestjes, vergaderingen of andersoortige bijeenkomsten. Tevens is er een fitnessruimte, zodat u hier aan uw conditie kunt werken. De naam Vic is een afgeleide van Victoria Bar, een dancing/club die hier voorheen gevestigd was en die halverwege de jaren zeventig opgeofferd is ten behoeve van de dijkverzwaring. Als eigenaar van dit te verkopen appartement bent u voor 1/55e mede-eigenaar.

Meubilering:
Spreekt de stijl van de inrichting u aan? Het appartement is voorzien van nette meubels van een hoogwaardige kwaliteit. Met uitzondering van enkele persoonlijke zaken, kunnen deze meubels worden overgenomen. We maken hierover graag een afspraak.

Algemeen:
Bewoning.
Dit appartement is beschikbaar voor zowel permanente bewoning als 2e bewoning (voor eigen recreatief gebruik)

Het kopen van een appartement:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE), hoe zitten het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendommen:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom -dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt- en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en daarnaast het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in het functioneren en de financiële staat van de VvE is daarom belangrijk.
De maandelijkse bijdrage in de VvE voor het appartement is € 289,83 en € 16 bijdrage Vic (gemeenschappelijke recreatieruimte). De bijdrage voor het aandeel van de parkeerplaats in de VVE van de onderbouw is € 32,46.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.
Als u deze informatie niet leest op www.aenpmakelaars.nl kunnen wij niet instaan voor de juistheid en/of actualiteit ervan.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 750.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
116 m2
Inhoud
335 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2001
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
116 m2
Inhoud
335 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2001
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Parkeergelegenheid
Garage
Inpandig, Parkeerkelder
Totaal aantal garages
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Buitenzonwering, Lift
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11