Scroll Top

4382 AC Vlissingen

Boulevard Bankert 512

€ 650.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:
Dit prachtig gelegen, ruim appartement op de negende verdieping van "Residence Ganuenta. " Met een woonoppervlakte van ongeveer 124 m² biedt dit appartement een zeer royaal woongedeelte, twee ruime slaapkamers, een ruime verwarmde loggia/terraskamer en een complete badkamer. Kortom: een ware genot, met hoofdletter G.

Indeling:
Begane grond: Bij binnenkomst vindt u een afgesloten voorhal met postbussen en een bellentableau met videofoon-installatie. Hier heeft u toegang tot het gebouw, en via een fraaie en ruime ontvangsthal kunt u de lift nemen.

9e verdieping: Na het gebruik van de lift, bereikt u de hal die u deelt met één ander appartement. Vanuit hier heeft u toegang tot het appartement.

Het appartement: De royale, lichte living van dit prachtige appartement beslaat ongeveer 57 m² en biedt een adembenemend uitzicht over het Badstrand en de Westerschelde. Aan de achterzijde van het woongedeelte bevindt zich de keukenopstelling, uitgevoerd in een hoekopstelling en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De living is ruim genoeg om zowel een comfortabele zithoek als een eethoek te herbergen. De zithoek bij het raam biedt een fantastisch uitzicht op het altijd boeiende schouwspel van de zee, lucht, wind en scheepvaart.

Slapen: Dit prachtige appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, een nette badkamer en een apart toilet. De sanitaire ruimtes zijn keurig afgewerkt met nette tegels. De badkamer is uitgerust met een wastafel, tweede toilet en inloopdouche. De toiletruimte heeft een hangend toilet en een fontein.

Buitenruimtes:
Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de ruime loggia. Deze goed gelegen ruimte ontvangt bijna de hele dag zon, totdat deze als een rode vuurbal aan de horizon verdwijnt. Als het wat koeler wordt, kunt u de ramen sluiten en heeft u een heerlijke serre tot uw beschikking.
De appartementen in gebouw Ganuenta zijn uniek vanwege het balkon aan de achterzijde van het appartement. Hier kunt u op zomerse dagen heerlijk ontbijten in de zonnestralen van de opkomende zon. Als u zin heeft in een goed diner, een heerlijke cappuccino of een drankje, dan hoeft u slechts de lift naar de begane grond te nemen en bent u op wandelafstand van de restaurants en terrasjes. En het spreekt voor zich dat u slechts een steenworp verwijderd bent van het strand en de zee voor een verfrissende duik.

Opbergruimte: Zowel in het appartement zelf als in de kelder is er bergruimte beschikbaar. Daarnaast is er een inpandige (gemeenschappelijke) fietsenstalling.

Parkeren: Bij dit appartement hoort een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder.

“De Vic”
Voor de gebouwen Ganuenta en Nehalennia (naastgelegen gebouw) is er een gezamenlijke voorziening op de 1e verdieping in het gebouw Nehalennia. Deze voorziening is een gezamenlijke recreatieruimte die door de VVE dan wel door individuele bewoners gebruikt (kunnen) worden voor feestjes, vergaderingen of andersoortige bijeenkomsten. Tevens is er een fitnessruimte, zodat u hier aan uw conditie kunt werken. De naam Vic is een afgeleide van Victoria Bar, een dancing/club die hier voorheen gevestigd was en die halverwege de jaren zeventig opgeofferd is ten behoeve van de dijkverzwaring.

Meubilering:
Het appartement is voorzien van nette, hoogwaardige meubels. Met uitzondering van enkele persoonlijke zaken, kunnen deze meubels worden overgenomen. We maken hierover graag een afspraak.

Algemeen:
Bewoning.
Dit appartement is beschikbaar voor permanente bewoning. In de splitsingsakte en huishoudelijk reglement zijn hierover afspraken vastgelegd.

Het kopen van een appartement:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE), hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar en wat is aanschrijving? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendommen:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom -dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt- en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en daarnaast het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk.
De maandelijkse bijdrage in de VvE voor het appartement is € 213,12 en € 16 bijdrage Vic (gemeenschappelijke recreatieruimte). De bijdrage voor het aandeel parkeerplaats in de VVE van de onderbouw is € 32,46.

KOOPOVEREENKOMST:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

DISCLAIMER:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.
Als u deze informatie niet leest op www.aenpmakelaars.nl kunnen wij niet instaan voor de juistheid of actualiteit ervan.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Onder bod
Koopprijs
€ 650.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
124 m2
Inhoud
340 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2001
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Landelijk gelegen, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
124 m2
Inhoud
340 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
B
Isolatievormen
Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2018
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12