Scroll Top

4382 AC Vlissingen

Boulevard Bankert 816

€ 420.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:
Fantastisch gelegen appartement op de 9e etage van de “lage Sardijntoren”. Het tweekamerappartement heeft een woonoppervlak van ca 77m² en beschikt over een grote slaapkamer, een ruime woonkamer en een fijn balkon met een fantastisch uitzicht over het badstrand, de Westerschelde en de duinen.

U betreedt het complex via de centrale entree waar de brievenbussen gesitueerd zijn, de ruimte is afgesloten en enkel toegankelijk op uitnodiging of met eigen sleutel. De achterliggende gezamenlijke ruimte is sfeervol ingericht met diverse zitjes waar bewoners elkaar kunnen ontmoeten, waar u op het gemak de krant kan lezen en kan genieten van het uitzicht op straatniveau.
Het lage deel van de Sardijntoren heeft een eigen lift die per verdieping 2 appartementen bedient.

De indeling:
Bij het betreden van het appartement komt u in de hal waaraan alle ruimtes gesitueerd zijn, met aan de voorzijde de ruime woonkamer met open keuken, een tweede berging, de badkamer en een fijne slaapkamer.
De woonkamer is ruim opgezet en biedt met gemak plaats aan een grote eettafel en een zithoek. De keuken is aan de achterzijde van de ruimte gelegen en heeft een keukenblok in hoekopstelling, voorzien van diverse inbouw-apparatuur.
Naast de keuken bevindt zich een praktische berging voor extra opslag, tevens bevinden zich hier de CV-opstelling en de unit voor mechanische ventilatie.
Het balkon, bereikbaar vanuit de woonkamer, is deels inpandig gelegen waardoor u lekker beschut zit op de winderige dagen, ook de glazen afscheiding zorgt voor een stukje beschutting. Middels een privacy scherm wordt het balkon afgescheiden van de buren. Het zicht vanaf het balkon is fantastisch, hier overziet u het badstrand en kunt u de schepen volgen tot ze hun weg gevonden hebben naar open zee.
Naast de woonkamer is de tweede berging gelegen met aansluitingen voor witgoed, hier bieden de vaste kasten een zee aan extra bergruimte, door de praktische indeling is er optimaal gebruik gemaakt van deze ruimte.
Aansluitend bevindt zich een badkamer voorzien van een ligbad, separate douche en een wastafelmeubel. De toiletruimte voorzien van hangtoilet en fonteintje ligt aan de overzijde van de badkamer.
Aan de achterzijde en dus de koele zijde van het complex, bevindt zich de ruime slaapkamer van ca. 16m² hier past met gemak een kingsize bed in. Daarnaast blijft er nog voldoende ruimte over voor het plaatsen van een grote kast.

In de afgesloten kelder van het complex bevindt zich een eigen berging. Daarnaast is er een inpandige (algemene) fietsenberging aanwezig met plaats voor 2 fietsen. Bij het appartement hoort een parkeerplaats in de gezamenlijke parkeerkelder.
Bent u op zoek naar een fijn appartement met een fantastisch uitzicht, gelegen aan het Badstrand van Vlissingen, neemt u dan contact op met ons kantoor, wij plannen graag een bezichtiging in om u dit appartement te laten ervaren.

2E BEWONING:
Bij deeltijd wonen maken eigenaren van een woning af en toe gebruik van hun woning, bijvoorbeeld alleen in de weekenden of vakanties. Op een andere plaats bezitten zij nog een woning, waar zij het meest verblijven en ingeschreven staan.
De kwaliteiten van Vlissingen zorgen ervoor dat deeltijd wonen een gewilde vorm van wonen is in de gemeente. De gemeente faciliteert dit, maar heeft ook een aantal regels opgesteld waaraan voldaan moet worden. De woning mag bijvoorbeeld niet verhuurd worden als recreatiewoning. Als u in een andere gemeente staat ingeschreven, kan het zijn dat u in Vlissingen extra belasting moet betalen. Afhankelijk van het gebruik van uw 2e woning, is dit toeristenbelasting of forensenbelasting.

HET KOPEN VAN EEN APPARTEMENT:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE), hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar en wat is aanschrijving? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

GEDEELDE EIGENDOMMEN:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom -dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt- en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en daarnaast het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

RECHTEN EN PLICHTEN:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk.

KOOPOVEREENKOMST:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.
Dit is een appartement dat vanuit een nalatenschap verkocht wordt. In de koopovereenkomst nemen we dan ook een uitsluitingsclausule op. We verkopen de woning as-it-is, wat wil zeggen dat de koper na de verkoop geen beroep kan doen op non-conformiteit en/of dwaling. Het risico ten aanzien van de zichtbare en/of onzichtbare gebreken ligt hierbij bij de koper. Om deze reden wijzen wij koper op de mogelijkheid om een bouwkundige inspectie uit te laten uitvoeren. Wij informeren u graag hier verder over.

DISCLAIMER:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.
Als u deze informatie niet leest op www.aenpmakelaars.nl kunnen wij niet instaan voor de juistheid of actualiteit ervan.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 420.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
77 m2
Inhoud
240 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2000
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In centrum, Vrij uitzicht, Aan vaarwater, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
77 m2
Inhoud
240 m3
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerkelder, Parkeerplaats
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13
Panorama afbeelding 14
Art impressie keuken
Art impressie woonkamer