Scroll Top

4381 KM Vlissingen

Boulevard De Ruyter 356

€ 289.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:
Een heel verrassend 3-kamer appartement op de TOP-etage van een verzorgd appartementencomplex aan de Boulevard de Ruyter. Hier heb je vanuit de woonkamer zowel uitzicht over zee, de gevangenentoren als op de historische binnenstad.
Dit appartement met een woonoppervlak van ca. 71 m² bewijst dat grootse dingen in kleine pakketjes komt. Een heel verrassend 3-kamer-appartement op de TOP-etage van een verzorgd appartementencomplex aan de Boulevard de Ruyter. Hier heb je vanuit de woonkamer zowel uitzicht over zee, de gevangenentoren als op de historische binnenstad. en. Elke vierkante meter is slim ontworpen en ingericht om te zorgen voor een ruimtelijk en luchtig gevoel, terwijl je toch alle moderne gemakken binnen handbereik hebt.

De praktische indeling creëert een naadloze overgang tussen de woonkamer, eetkeuken, slaapkamers en sanitaire ruimtes.
De compacte woonkamer is sfeervol en van waar je ook zit, kijk je weids uit over de stad en de zee. Dit geeft overdag veel kijkgenot en zorgt bij een verlichtte binnenstad voor een sfeervolle achtergrond voor gezellige avonden met vrienden en familie.
Bijzonder praktisch is dat het complex zowel vanaf de Boulevardzijde als via de stadszijde (Gasthuisstraat) toegankelijk is. Enerzijds om direct aan de zeezijde te staan om te gaan wandelen over de bijna 3 kilometer lange Boulevard en anderzijds aan de stadkant om te gaan winkelen of naar de gezellige terrassen van de horecagelegenheden aan het Bellamypark te gaan. Ook is deze entree bijzonder handig als de stevige zuidwestenwind op steekt. Via de entree aan de stadzijde kom je in alle luwte bij het complex. Voor mindervaliden is deze zijde ook het meest optimaal om het complex te betreden (met de lift bereikbaar).
Qua veiligheid is er een intercomsysteem en toegangsdeuren met elektrische vergrendeling. Aan de zeezijde is een entreehal met postkasten en intercomsysteem.
Het appartement bevindt zich op de 6e woonlaag (5e vanaf de Boulevardzijde gemeten) met een berging op de begane grond aan de stadzijde.
De lift gaat tot en met de 5e verdieping. Voor het laatste stukje is een trap en een traplift.

Het appartement, de indeling:
Het moderne appartement heeft een entree/hal met antracietkleurige tegelvloer en een garderobekast met spiegeldeuren.
De woonkamer is compact met 5 x 4 meter en is een heerlijke lichte zitkamer. Een grote raampartij (raam en deur) met zicht op de stad en 2 ramen uitkijkend op de Gevangenentoren zorgen voor een heel aangename lichtinval. Zodra de zon boven de contouren van de stad komt, wordt de kamer al belicht. Geniet van je eerste bakje koffie en een ontbijtje in de zon op het terras. Het balkon heeft dezelfde breedte als de woonkamer en er kunnen meerdere personen aangenaam vertoeven.
Via de gang komen we vervolgens in 2 slaapkamers. Beide slaapkamers hebben de royale afmetingen van ca. 4 x 3 meter. Er is ruim plaats voor een groot 2-persoonsbed en een grote kast. De slaapkamers liggen aan de koelere oostzijde, ideaal op warme zomerdagen.
Tegenover de slaapkamers is een netjes en modern betegelde toiletruimte met hangcloset en fonteintje met witte wandtegels en de antracietkleurige tegels die door het gehele appartement liggen. Naast de toiletruimte is de badkamer, eveneens modern betegeld en uitgerust met een inloopdouche met glazen wand en een wit badmeubel met ingebouwde wastafel, diverse kastjes, waaronder een spiegelkast met ingebouwde verlichting, momenteel is er in deze ruimte geen verwarming aangelegd.
Aan het eind van de gang is de woonkeuken. In het U-vormige keukenblok, in de kleur zilvergrijs is de volgende apparatuur aanwezig: Een ingebouwde gaskookplaat en combi-oven, een vlakscherm afzuigkap, koel-vriescombinatie, een vaatwasmachine (45 cm breed), dubbele spoelbak met mengkraan en ingebouwde afvalemmers. Het keukenblad is van graniet en er is voldoende kastruimte, waarvan 1 hoge kast gebruikt wordt voor de wasmachine en droger. In deze keuken is het prettig de lekkerste gerechten klaarmaken op het ruime werkblad en met de complete apparatuur, maar ook zeker vanwege het uitzicht over weer een ander stukje van de binnenstad. Vanuit de keuken kijk je richting het stadhuis en ver er voorbij tot aan de duinenrand van het eiland. De warmwatervoorziening voor de keuken bestaat uit een open geiser, deze toestellen dienen vanuit overheidswege vervangen te worden door een gesloten geiser.
In de woning treft u geen radiatoren aan. De verwarming geschiedt middels elektrische vloerverwarming die per ruimte (behalve de badkamer) regelbaar is. Je verwarmt zo alleen de ruimtes die je actief gebruikt. Het warm water komt via een badgeiser.

Meubilering:
Het appartement is gemeubileerd en kan ook gemeubileerd opgeleverd worden. Met uitzondering van enkele persoonlijke zaken kan het appartement compleet worden gekocht. De vraagprijs is exclusief meubilering.

2E BEWONING:
Bij deeltijd wonen maken eigenaren van een woning af en toe gebruik van hun woning, bijvoorbeeld alleen in de weekenden of vakanties. Op een andere plaats bezitten zij nog een woning, waar zij het meest verblijven en ingeschreven staan.
De kwaliteiten van Vlissingen zorgen ervoor dat deeltijd wonen een gewilde vorm van wonen is in de gemeente. De gemeente faciliteert dit, maar heeft ook een aantal regels opgesteld waaraan voldaan moet worden. De woning mag bijvoorbeeld niet verhuurd worden als recreatiewoning. Als u in een andere gemeente staat ingeschreven, kan het zijn dat u in Vlissingen extra belasting moet betalen. Afhankelijk van het gebruik van uw 2e woning, is dit toeristenbelasting of forensenbelasting.

HET KOPEN VAN EEN APPARTEMENT:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE), hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar en wat is aanschrijving? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

GEDEELDE EIGENDOMMEN:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom -dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt- en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en daarnaast het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

RECHTEN EN PLICHTEN:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt: € 215,60 per maand

KOOPOVEREENKOMST:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens nemen we een asbestclausule en ouderdomsclausule op in verband met het gegeven dat de woning meer dan 40 jaar oud is. Aangezien verkoper de woning niet zelf heeft bewoond, nemen we tevens een niet-bewoningsclausule op in de koopakte. Wij geven u uiteraard graag een toelichting op deze clausule(s).

DISCLAIMER:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 289.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
71 m2
Inhoud
200 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1972
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
71 m2
Perceel oppervlakte
74 m2
Inhoud
200 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
G
Isolatievormen
Dubbelglas
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Electrische verwarming
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10