Scroll Top

4382 AG Vlissingen

Boulevard Evertsen 252a

€ 500.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:
Op 1e klas locatie, recht tegenover het Badstrand van Vlissingen aan de Boulevard Evertsen, bieden wij u een zeer aantrekkelijk 2-laags appartement voor permanente bewoning aan in één van de markante stadsvilla’s.
Met een royaal woonoppervlak biedt het appartement u een zee van ruimte, in een ambiance van authentiek wonen, gecombineerd met moderne faciliteiten.
Bijzonder aantrekkelijk is de achtergelegen, omsloten tuin met vrije poort en de houten fietsenberging.

Begane grond:
Middels intercom afgesloten entree. Hal met steile trapopgang naar de eerste etage. Een traplift is aanwezig, voor het geval de trap een belemmering vormt.
U stapt vervolgens het appartement binnen.
Wat direct opvalt is de lange ruimte waarin zich de living en de open keuken bevinden. Met 12,4 meter aan lengte en een oppervlakte van ca. 52 m² biedt deze ruimte veel wooncomfort. De grote raampartij aan de voorzijde biedt een fantastisch zicht op het strand, de zee en de voorbijtrekkende schepen. En als je deze ramen (kunststof kozijnen) open zet, komt de zilte zeelucht de ruimte binnen en zit je heerlijk in de zon. Door de hoogte waarop deze living zich bevindt, kijkt u over de wandelende mensen en de voorbij rijdende auto’s heen en hebt u een prima privacy.

Naar achter toe is er een open keuken. Een L-vormig keukenblok met bar-element (die de kamer optisch van de keuken scheidt) vormt het eerste deel van de keuken. Deze is voorzien van kastruimte met witte frontjes, een 5-pits gaskookplaat, oven, afzuigkap, anderhalve spoelbak en vaatwasser. In een losstaand blok is er een koelkast met vriezer en kastruimte. Ook de keuken is bijzonder licht door de raampartij aan de achterzijde. Middels een houten schuifdeur komt u hiervandaan in een praktische serre, die weer toegang geeft tot het balkon en de tuin.

Onderverdieping:
Een trap binnendoor leidt naar een hal met kastruimte. Hier in de hal bevindt zich ook de toiletruimte met toilet en fonteintje. Vervolgens is er een grote badkamer met een douche, ligbad en 2 wastafels. Door de badkamer kom je in de voorslaapkamer (3,4 x 3,27 m²). Er is een ruime 2e slaapkamer ca. 4,29 x 2,72) en een praktische bijkeuken met aansluitpunten voor witgoed. De ruimte onder de serre en balkon is dichtgemaakt, waardoor er een ruimte is waar onder meer de c.v.-ketel hangt en toegang naar een hobbykamer. Ook vanuit deze verdieping kunt u naar de tuin.

De Tuin:
Er is een omsloten achtertuin waar u in alle rust kunt vertoeven. De tuin is omsloten door een muur en haag en biedt voldoende privacy. Ziet u de barbecue met de stoelen erom heen al voor u?
Achter in de tuin staat een berging. Deze is voor beide appartementen beschikbaar en inpandig is er een verdeling van de ruimte gemaakt. Via de berging komt u op het pad dat leidt naar de Kenau Hasselaarstraat. Ideaal als u met de fiets komt.

Genieten van de zon kunt u ook buiten aan de Boulevardzijde. Voor het appartement is een stukje van de bestrating, middels een huurovereenkomst tussen de Gemeente Vlissingen en de Vereniging van Eigenaren. U kunt hier gebruik van maken. Een heerlijke plek om van de zee te genieten onder het genot van uw favoriete drankje.

Parkeren doet u, zoals velen in dit deel van de Boulevard óf aan de voorzijde langs de Boulevard of aan de achterzijde aan de Kenau Hasselaarstraat. Voor een gering bedrag (Ca. 55 euro per jaar) kunt u een parkeervergunning aanschaffen.
Per huishouden zijn 2 vergunningen mogelijk.
Dit in nette staat verkerende stadsvilla-appartement moet u zeker een bezoek brengen.

Dit appartement is enkel beschikbaar voor permanente bewoning, het gebruik als tweede woning of recreatieve verhuur is niet toegestaan.

Algemeen:
- Woonoppervlakte ca. 115 m².
- Extra ruimte souterrain (overig inpandig) ca. 14 m²
- Serre (overig inpandig) ca. 5 m²
- Berging ca. 7 m²
- Vloer woonkamer voorzien van laminaatparket.
- Kleine Vereniging van Eigenaren (2 leden)

Oplevering:
In overleg te bepalen.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar. Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 125,- per maand.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens nemen we een ouderdomsclausule en “mogelijk asbestclausule” op vanwege de bouwperiode van dit complex.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure. Deze brochure en teksten zijn slechts informatief. Het is ook geen concreet aanbod waar rechten aan ontleend kunnen worden. Het betreft slechts een uitnodiging tot een aanbod.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 500.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
115 m2
Inhoud
390 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1912
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
115 m2
Inhoud
390 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
C
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2011
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
36 m2
Positie
Noordoost
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal
Bergruimte
Soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Parkeervergunningen
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel, Schuifpui
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13
Panorama afbeelding 14
Panorama afbeelding 15
Panorama afbeelding 16