Scroll Top

4382 AG Vlissingen

Boulevard Evertsen 252B

€ 795.000,- k.k.

Zeer sfeervol en degelijk verbouwd 3-laags villa-appartement op een toplocatie aan de boulevard. Deze woning beschikt onder andere over een riante woonkamer met schitterend uitzicht over het strand en de Westerschelde, een heerlijk op de zon gelegen balkon, een luxe open keuken met alle benodigde apparatuur, vier (slaap)kamers en drie badkamers.

Indeling:

Begane grond:
Middels intercom afgesloten entree. Hal met steile trapopgang naar de tweede etage (er is een traplift aanwezig).
Tweede etage:
Entree appartement.
De riante, sfeervolle en lichte living biedt middels de gevelbrede glazen pui een fantastisch uitzicht over het Badstrand en de Westerschelde. De woonkamer is onder andere voorzien van een convectorput, een fraaie houten vloer en een gashaard. Middels de harmonicadeuren is de voorpui geheel te openen en is er toegang tot het riante, perfect op de zon gelegen balkon.
Achter in de woonkamer vindt u de opstelling van de luxe open keuken. De keuken is voorzien van een L-vormig keukenblok met kookeiland en is voorzien van alle benodigde apparatuur: vaatwasser, koelkast, vriezer, stoomoven, combi-magnetron, warmhoudlade, wokbrander, keramische kookplaat, afzuigkap en koffieapparaat. De keuken heeft vloerverwarming.
Aansluitend aan de keuken bevindt zich een portaal met toegang tot het toilet en de ontsluiting via de achterzijde van de woning. In dit portaal bevindt zich tevens de plaats voor de wasmachine en de droger.

Derde etage:
Overloop met toegang tot twee slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer met luxe badkamer en-suite. De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel in massief hout met waskom.
De tweede slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning. Deze riante kamer heeft een eigen badkamer. De kamer is zeer sfeervol, heeft geweldig uitzicht over strand en zee en is voorzien van Frans balkon met dubbele openslaande deuren. De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafelmeubel.

Vierde etage:
Op deze etage bevinden zich twee riante slaapkamers. Aan de voorzijde een kamer, waar met Velux dakramen wederom een bijzonder fraai uitzicht is. Aan de achterzijde de slaapkamer met badkamer en-suite. Ook deze badkamer is uitgerust met inloopdouche, tweede toilet en wastafelmeubel.

Berging en vrije achterom:
Via een trap aan de achtergevel van de tweede etage naar de ondergelegen tuin kunt u door de berging (die gedeeld wordt met het onder-appartement) middels een recht van overpad naar de achtergelegen Kenau Hasselaarstraat.

Algemeen:
Dit villa-appartement is in 2011 bij een grote renovatie grotendeels nieuw gerealiseerd in de afgelopen jaren zijn nog enkele comfortverhogende verbeteringen toegevoegd.. Het gaat hier dus om een nagenoeg nieuwe woning in een oud jasje: de sfeer van weleer en het comfort van nu:
- betonnen vloer met vloerverwarming op de tweede etage in de keuken
- Voordak van de woning vervangen
- airconditioning in de woonkamer en in de slaapkamers op de derde en vierde etage
- nieuw leidingwerk gas/water/elektra
- goede isolatie
- Traplift van begane grond tot aan de 2e verdieping (entree)
- Balkon voorzijde voorzien van kunststof vlonderdelen
- Traprenovatie met overzetdelen (Upstairs)

Hoe uniek wilt u het hebben:
Voeg de 2 appartementen samen tot fantastisch geheel. Hierdoor heeft u een volledige stadsvilla aan de Boulevard Evertsen 252 te Vlissingen met 5 woonlagen en eigen tuin. Hiervan hebben wij voor u ook een brochure gereed

Deze kans komt maar zelden voorbij.
Don’t dream your life, but live your dream.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar. Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 125,- per maand.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens nemen we een ouderdomsclausule en “mogelijk asbestclausule” op vanwege de bouwperiode van dit complex.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure. Deze brochure en teksten zijn slechts informatief. Het is ook geen concreet aanbod waar rechten aan ontleend kunnen worden. Het betreft slechts een uitnodiging tot een aanbod.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 795.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
155 m2
Inhoud
500 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1913
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
155 m2
Inhoud
500 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
B
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2011
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Airconditioning, Schuifpui, Dakraam
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13
Panorama afbeelding 14
Panorama afbeelding 15
Panorama afbeelding 16
Panorama afbeelding 17