Scroll Top

4381 LE Vlissingen

Coosje Buskenstraat 26

€ 427.500,- k.k.

Aerssens en Partners biedt aan:
Wilt u ook dit fantastische uitzicht over de Boulevard, zee en strand? Dit appartement gelegen op de top-etage van een kleinschalig appartementencomplex biedt dit fraaie uitzicht. U volgt de voorbijtrekkende schepen die van de Westerschelde de zee op gaan tot na het windorgel of de haven van Vlissingen, Antwerpen of Gent aan doen. Het complex ligt direct aan de Boulevard van Vlissingen op een steenworp afstand van het winkelhart van de stad.
Het appartement ligt op de 5e woonlaag van Résidence Naerebout met een berging in het souterrain. Alle verdiepingen zijn per lift bereikbaar. Aan de achterzijde van het complex is een uitweg, waardoor u direct in de achtergelegen binnenstad staat. Parkeren doet u ook daar middels een vergunning (tegen geringe kosten te verkrijgen voor ingezetenen).

Indeling:
Als u uit de lift komt, bereikt u de entree op de galerij waar 3 appartementen op uitkomen. Rechts naast de voordeur, op de galerij zit een bergkast, waar tevens de C.V.-ketel hangt, daarnaast bevindt zich de meterkast met voldoende groepen en aardlekschakelaar.
Als u het appartement betreedt Komt u in de hal die voorzien is van lichte wanden en een antraciet tegelvloer. In de hal hangt tevens de videofoon. De hal nodigt u uit om direct door te lopen via de gang naar de living. Hier is een ruime zithoek en een royale eethoek met ramen, beiden gericht naar de Boulevard. U heeft dan ook vanuit de gehele woonkamer het fraaie uitzicht wat het wonen hier zo bijzonder maakt. De kamer meet in totaal ca. 50 m². Voor extra comfort hangt hier een nieuwe airco-unit. Er is een half open keuken met een recht keukenblok (gedateerd). Aan vaste apparatuur is er een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en vaatwasser. In het verlengde van de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken waar ook de wasmachine-aansluiting is gerealiseerd.
Vanuit de gang bereikt u een royale slaapkamer van ca. 16 m² en een slaapkamer van ca. 7,5 m². Tegenover de slaapkamers is een moderne, compacte badkamer met onder meer een douche met glazen, kwart rond scherm en thermostaatkraan, een wastafel, hangtoilet, handdoekenradiator en nette betegeling. Naast de badkamer is een toiletruimte met een hangtoilet, fonteintje en nette betegeling.
De buitenruimte is een half terugvallend balkon, bereikbaar vanuit de living middels een nieuwe kunststof schuifpui. Hier kunt u zeker met 4 mensen genieten van de zon en het fraaie schouwspel wat de Boulevard elke dag biedt. De zon beschijnt het balkon gedurende een groot deel van de dag, totdat deze onder gaat. In de afwerking van het appartement zijn een paar verbeterpunten.

In de kelderverdieping bevindt zich een ruime berging en een gezamenlijke fietsenstalling.

Als u optimaal wilt genieten van een bijzonder mooi gelegen appartement, vindt u hier een prima mogelijkheid.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis. Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze
stukken zijn op aanvraag beschikbaar. Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 300,- per maand.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens nemen we een ouderdomsclausule en “mogelijk asbestclausule” op vanwege de bouwperiode van dit complex.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure. Deze brochure en teksten zijn slechts informatief. Het is ook geen concreet aanbod waar rechten aan ontleend kunnen worden. Het betreft slechts een uitnodiging tot een aanbod.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 427.500,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
94 m2
Inhoud
250 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1979
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Aan vaarwater, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
94 m2
Inhoud
250 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
B
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2013
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Dak
Soort dak
Samengesteld dak
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel, Lift, Airconditioning, Schuifpui
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10