Scroll Top

4381 PC Vlissingen

Hobeinstraat 83

€ 175.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:

Een tussenwoning in de binnenstad van Vlissingen, 3-laags, met een terras op de 1e verdieping. Het pand is een voormalig woonwinkelpand en heeft op de begane grond een grote ruimte (voormalige winkelruimte) die nog afgewerkt moet worden en ingericht kan worden als bijvoorbeeld (woon)kamer en op de verdieping 1 een overloop, woonkamer, slaapkamer, toiletruimte, doucheruimte, keuken en terras.
Op de 2e te renoveren verdieping is een ruime overloop en 2 kamers.

Als je een (te renoveren) woning zoekt voor een betaalbare prijs en de mogelijkheden en middelen hebt om het naar eigen wens aan te (kunnen laten) passen, dan vind je hier een mooie mogelijkheid.

Het pand wordt verwarmd middels een gaskachel. De warmwatervoorziening geschiedt middels een Intergas combi-ketel uit 2020. Indien u C.V.-wilt aanleggen is de ketel reeds aanwezig.

Ca. 20 jaar terug zijn de dakpannen van de hoofdwoning vervangen en ca. 15 jaar terug het platte dakdeel.

Wij gaan het pand verkopen exclusief de achtergelegen garage. Deze blijft in eigendom bij de verkoper. Dat betekent in de praktijk dat de doorgang op de begane grond naar de garage dichtgemetseld moet worden en dat er voor het minimale gebruik van elektra en water van de garage een tussenmeter moet komen bij de hoofdaansluiting in de meterkast, danwel dat de eigenaar van de garage een kleine bijdrage in de kosten voor nutsvoorzieningen afdraagt.
Doordat de keuken en het buitenterras oversteekt over een deel van de garage zal dit in een opstalrecht, juridisch worden vastgelegd.

De bovenwoning is thans verhuurd tot ca. 30 september maar kan leeg opgeleverd worden.

Waarborgsom:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens wordt in de koopovereenkomst een paar extra artikelen opgenomen dat verkoper er niet zelf gewoond heeft, alsmede de ouderdomsclausule en de asbestclausule. Wij informeren u er graag over.

Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 175.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
115 m2
Inhoud
330 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Tussenwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
1920
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In centrum, In woonwijk
Overdracht
Woonoppervlakte
115 m2
Perceel oppervlakte
55 m2
Inhoud
330 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
F
Isolatievormen
Gedeeltelijk dubbelglas
Verwarming
Gaskachels
Buitenruimte
Tuin
Zonneterras
Hoofdtuin
Zonneterras
Hoofdtuin oppervlakte
4 m2
Positie
Zuidwest
Achterom
Nee
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Virtuele tour