Scroll Top

4371 NX Koudekerke

Nolleplaatlaan 39

€ 278.000,- k.k.

Aerssens & Partners biedt aan:
Een sfeervol 4-persoons appartement in het landelijke kustgebied van Dishoek. Je hebt hier de keuze: Permanent wonen of 2e bewoning.
Zie je het voor je: Je doet de gordijnen open en je kijkt meteen op het mooie duingebied van Dishoek, aan de zuidelijke deel van Walcheren. Zon, zee en strand zijn de ingrediënten voor optimaal genieten.
En dat genieten kun je ook in dit appartement gelegen in een kleinschalig complex met veel groen rondom en een eigen parkeerplaats.

Het appartement is verdeeld over meerdere woonlagen en als volgt ingedeeld:
Begane grond: Op de begane grond is een berging met c.v.-ketel (Vaillant uit 2019), meterkast en entreehal.

1e Verdieping: Deze verdieping biedt plaats aan een overloop, 2 nette, fris ogende slaapkamers aan de koele zijde, met lichte wanden en een laminaatvloer. Verder is er een volledig betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel.

2e Verdieping: Hier is het helemaal genieten. Een lichte woonkamer met een fantastisch uitzicht op de duinen en het duingebied. Je hoort de zee en je ruikt de frisse zeelucht. Het nodigt je meteen uit om naar het strand te gaan om er te wandelen of lekker te verblijven.
De living is sfeervol en beschikt ook over een laminaatvloer in houtmotief, lichte wanden en een grote terrasgerichte raam- en deurpartij. Er is een open keuken die optisch van de ruimte wordt afgescheiden door een gemetselde bar (in witte stenen en wit geschilderd houten blad). Het moderne keukenblok heeft een ingebouwde elektrische kookplaat, afzuigkap, oven en spoelbak met mengkraan (de losse magnetron en koelkast zijn ter overname). Er is naast het keukenblok nog een praktische diepe, lage bergruimte.

Het heel royale dakterras is een heerlijke plek om te genieten. De ligging is op het westen en biedt de zon vanaf ca. het middaguur de gelegenheid om het terras te beschijnen. De ondergaande zon, kun je vanaf het terras achter de duinen zien wegzakken.

Parkeren:
Op het terrein van het complex is er voor elk appartement een genummerde parkeerplaats voorzien. Zo ben je altijd verzekerd bent van een parkeerplek.

Meubilering en stoffering:
Het appartement is gestoffeerd en gemeubileerd. Afgezien van wat persoonlijke zaken, wordt het appartement compleet opgeleverd.

Bestemming:
De bestemming van het appartement is wonen waarbij permanente bewoning en 2e bewoning is toegestaan. Geen recreatieve verhuur.

Dishoek:
Dishoek is een kleinschalig kustdorp, behorend bij Koudekerke en ligt aan een schitterend natuurlandschap onder aan de duinen die een mooi natuurlijk decor vormen voor dit mooie kustgedeelte. Het is een fantastische uitvalsbasis voor een wandeling aan de kust of om met de fiets de Walcherse kustlijn te verkennen. Voorzieningen zoals winkels, sportfaciliteiten, medische voorzieningen en bank zijn gelegen in het dorp Koudekerke, op korte afstand. Zo zijn er onder meer 2 supermarkten, enkele dorpswinkels zoals een bakker, een bloemist, kapsalon, fietsenwinkel en cafetaria’s en enkele restaurants. Maar ook de aantrekkelijke steden om te bezoeken Middelburg en Vlissingen en het dorp Zoutelande zijn slechts op enkele kilometers afstand gelegen.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar. Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 112,50 per maand.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens nemen we een niet zelfbewoningsclausule, een ouderdomsclausule en “mogelijk asbestclausule” op vanwege de bouwperiode van dit complex.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure. Deze brochure en teksten zijn slechts informatief. Het is ook geen concreet aanbod waar rechten aan ontleend kunnen worden. Het betreft slechts een uitnodiging tot een aanbod.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 278.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
51 m2
Inhoud
130 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1975
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Beschutte ligging, Landelijk gelegen
Overdracht
Woonoppervlakte
51 m2
Inhoud
130 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
D
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2019
Buitenruimte
Tuin
Zonneterras
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerplaats
Dak
Soort dak
Samengesteld dak
Kwaliteit dak
Pannen
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour