Scroll Top

4381 AV Vlissingen

Oranjedijk 42

€ 669.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:
Oranjedijk 42 te Vlissingen, één van de grotere appartementen aan de Boulevard en één van de weinige met 3 slaapkamers! Het is een heel riant hoek-appartement, gelegen op een van de mooiste locaties van deze gezellige kustplaats. Vanuit het appartement op de 4e verdieping heeft u een fenomenaal uitzicht op de Westerschelde, de Oranjemolen aan de Groene Boulevard, de loodsensteiger, het roeiershoofd en de voorbijtrekkende schepen. Dit unieke uitzicht verveelt werkelijk nooit. En met wonen aan dit deel van de Boulevard bent u gevrijwaard van voorbijrijdend gemotoriseerd verkeer.
Met ca. 132 m² aan woonoppervlak biedt dit 4-kamerappartement u veel woonruimte en ook het grote balkon van ca. 10,5 m² geeft volop mogelijkheden om heerlijk te genieten.

Veel appartementen aan de Boulevard beschikken over 2 slaapkamers. Dit appartement heeft er 3, wat het tot een echt familiehuis maakt of tot een huis waar wonen en werken-aan-huis prima gecombineerd kunnen worden.
Er is ook een eigen parkeerplaats en een inpandige berging, gelegen op de 1e verdieping. Fietsen stalt u in de gezamenlijke stalling op de begane grond van dit complex.

Het appartement is voorzien van het zeer goede energielabel A.

Het complex:
Het appartementencomplex Residence Maritiem bevat 31 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen en kijkt uit over de Westerschelde enerzijds en over de historische binnenstad anderzijds.
De entree ligt aan de zeezijde van het complex. Vanuit de centrale hal zijn de verdiepingen zowel via de lift als via het trappenhuis bereikbaar.

Het appartement
Met de lift of de trap komt u op de vierde verdieping. Via het portaal gaat u naar de galerij, waar de voordeuren van de appartementen zich bevinden. De galerij ligt aan de stadzijde. U kijkt over het Arsenaalcomplex naar de jachthaven en de historische panden aan de Nieuwendijk. Het appartement bevindt zich aan het eind van de galerij. U hebt dus slechts aan één zijde buren.
Na binnenkomst in het appartement staat u in een ruime hal met meterkast (voldoende groepen met 3-fasenstroom en aardlekschakelaars) en ruimte voor de jassen aan de brede kapstok. Links en rechts van de hal zijn 2 twee slaapkamers: één geschikt voor een tweepersoonsbed en één voor een eenpersoonsbed. Beide zijn voorzien van vaste kasten.
De rechter slaapkamer heeft in het midden van de vaste kast een doorgang naar de badkamer. Deze is ook bereikbaar via een andere deur, vanuit de hal. De ruim bemeten badkamer is uitgerust met een ligbad, separate douche, toilet, wastafelmeubel met 2 wastafels en kastjes en een aansluiting voor de wasmachine. Er is ook voldoende ruimte voor een wasdroger.
In de hal is een aparte toiletruimte met toilet en fonteintje.

De linker slaapkamer is iets smaller dan de rechter slaapkamer, en zou ook prima als werkkamer dienst kunnen doen.
De gang doorlopend komt u in de ruime L-vormige woonkamer. De woonkamer is met een brede raampartij naar de zee toe gericht. U wordt als het ware direct naar het raam toe getrokken om het prachtige schouwspel van zee, schepen en steeds wisselende luchten te aanschouwen. Daarnaast is het ook leuk om diverse zee- en waadvogels (o.a. zilverreigers) te spotten, en soms zelfs ook zeehonden.
Dit appartement is een hoek-appartement, dat beschikt over een extra zijraam. U hebt hier het mooie zicht op de loodsensteiger en het roeiershoofd waarvan dagelijks diverse loodsboten af en aan varen. Afhankelijk van het seizoen kunt u door dat raam vaak genieten van een prachtige zonsondergang. Rechts van het zijraam staat een schouw waar omheen de zithoek is opgesteld. De afmetingen en de vorm van de living zijn zodanig, dat u deze ruimte op allerlei manieren kunt inrichten, om zo de voor u perfecte woonkamer te realiseren. Vanuit de living bereikt u het balkon.
De praktische en ruime berg/werkkast bereikt u vanuit de woonkamer. Deze bevindt zich aan de kant van de gang. In deze bergruimte hangen de cv-ketel en de unit van het mechanische ventilatiesysteem. Er is voldoende ruimte om daar ook nog een grote koel-vriescombinatie neer te zetten en de stofzuiger. Op de legplanken kun u veel andere spullen kwijt.

Eveneens zee-gericht is de hoofdslaapkamer. Met 5,58 x 3,26 meter heeft u hier een heel royale kamer waar het heerlijk genieten is van zee-spektakel vanuit uw bed. Brede, diepe wandkasten met ingebouwde wastafel completeren deze kamer.
En dan is er nog de heel ruime woonkeuken van 7,15 meter lang en 3,27 meter breed. Het keukenblok, in 2 delen (opgezet in een hoek), is voorzien van een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en dubbele spoelbak. In het verlengde van het keukenblok is het perfect tafelen. Er kan gemakkelijk een grote familietafel staan, waar u vele gezellige uren kunt beleven.
Met de royale woonkamer, de grote eetkeuken, 3 slaapkamers en het ruime balkon is dit een appartement waar u zich direct thuis zult voelen en waar u graag en met gemak gasten en logees kunt ontvangen.
Kortom, een geweldige kans om een riant appartement te kunnen verkrijgen met uniek uitzicht over zee.

De ligging ten opzichte van de stad is ook prima. Het is slechts een paar minuten lopen naar het centrum van Vlissingen. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand. En als u van wandelen houdt, is de uitnodigende groene Boulevard een fantastisch vertrekpunt.

Kozijnen zuid- en westgevel:
Voor het complex is een kozijnrenovatie gestart. De kozijnen aan de zeezijde en westgevel worden vervangen. De kosten ervan worden omgeslagen naar de appartementseigenaren. De kosten van de kozijnvervanging voor dit appartement worden door de huidige eigenaren/verkopers van dit appartement voldaan. Dat betekent dat u hier als koper, op basis van de huidige projectuitvoering, geen extra kosten aan hebt. Wij informeren u graag verder hierover.

Het kopen van een appartement:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft. Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE), hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar en wat is aanschrijving? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Energiezuinig:
Dit appartement heeft een heel aantrekkelijk energielabel A, hetgeen een goed koopargument is. En het geeft ook financieringstechnisch voordelen. Met een A-label wordt in 2024 uw leencapaciteit verhoogd met € 10.000.

Gedeelde eigendommen:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom -dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt- en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en daarnaast het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. De bijdrage in de VvE voor het appartement is € 385,50 per maand

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.
Dit is een appartement dat vanuit een nalatenschap verkocht wordt. Om deze reden nemen wij een “niet-zelfbewoningsclausule” en een ouderdomsclausule op. Wij leggen u graag uit wat dit inhoudt.

DISCLAIMER:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.
Als u deze informatie niet leest op www.aenpmakelaars.nl kunnen wij niet instaan voor de juistheid of actualiteit ervan.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 669.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
132 m2
Inhoud
360 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1992
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, In centrum, Vrij uitzicht, Zeezicht
Overdracht
Woonoppervlakte
132 m2
Perceel oppervlakte
11 m2
Inhoud
360 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Muurisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2007
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerplaats
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Betaald parkeren, Parkeervergunningen
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, TV kabel, Lift
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13