Scroll Top

4386 DA Vlissingen

Papegaaienburg 38

€ 320.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:
Ruim wonen in een maisonette met 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en met alle voorzieningen voor de dagelijkse levensbehoefte direct voor de deur. De woning met 3 slaapkamers ligt aan de rand van Hofwijk, West-Souburg en de nieuwe wijk Claverveld boven het winkelcentrum Papegaaienburg.
Met circa 140 m2 woonruimte is het een zeer ruim appartement (inhoud van 415 m3). Bij het appartement hoort ook een royaal balkon van 15 m² waar u heerlijk kunt genieten.
De maisonnette is bereikbaar via een vrijwel nieuwe aanbouw (dec 2015) met trap of lift naar de brede galerij die toegang geeft tot de woning.

Woonverdieping:
Er is een royale, lichte hal met trap naar de bovenverdieping. De hal nodigt u uit om door te lopen naar de riante woonkamer. De kamer met lange muren aan 2 zijden en een grote glazen gevel met schuifpui zijn sfeervol en biedt u veel keuze in het opstellen van uw meubels.
De woonkamer heeft een oppervlakte van ca. 35 m².
In het verlengde van de woonkamer is een halfopen keuken met witte frontjes en houten werkblad. Aan vaste apparatuur is er een inductie-kookplaat, geïntegreerde afzuigkap, koelkast, combi oven, vaatwasser en geïntegreerde spoelbak met één-hendelmengkraan.
Naast de hal, aan de gallerijzijde, is een slaap- of (thuis)werkkamer of kantoor/praktijkruimte.
De vloer in genoemde ruimtes is belegd met een mooie eikenmotief laminaatvloer. Een trapkast, nette toiletruimte, grote berg-of garderobekast en trapkast completeren de verdieping.

Slaapverdieping:
Vanuit de overloop bereikt u 2 zeer ruime slaapkamers. Oorspronkelijk waren er 3 slaapkamers, maar 2 slaapkamers zijn samengevoegd tot een hele grote slaapkamer. Op een heel eenvoudige wijze is dit eventueel terug te brengen tot weer 4 slaapkamers.
Deze maisonnette is voorzien van een hele nette en royale badkamer. Er is een brede inloopdouche, een mooi badmeubel met grote spiegel, een 2e toilet en een handdoekenradiator. De warme kleurstelling van de tegels maken deze badkamer tot een heel aangename, sfeervolle ruimte.
Op deze verdieping is er voorts nog een bergruimte en bergruimte met CV-ketel en aan- en afvoer voor wasmachine.

Algemeen: Op de begane grond is er een separate berging.

Extra’s:
- Ramen aan voor- en achterzijde voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- Ramen van woonkamer/dakterras eveneens voorzien van een elektrisch zonnescherm.
- De 2 slaapkamers op de slaapverdieping zijn voorzien van een mooie laminaatvloer.
- Direct instapklaar

Naast de riante woonruimte maken de navolgende voorzieningen het tot een zeer aangename woonplek.
Voorzieningen/winkels directe omgeving: 2 Supermarkten, bakker, kapsalons, Zeeman textielwinkel, cafetaria, huisartsenpraktijk, orthodontist, enz.
Scholen en sportfaciliteiten liggen ook op korte afstand.

Op 400 meter van de woning eindigt de bebouwde kom van Vlissingen en begint het groene buitengebied tussen Vlissingen en Koudekerke/Middelburg.

Verder zijn er nog enkele 'voordelen' te melden:

- Via de VVE is eind 2018 op 6 woningen (waaronder nr. 38) waterontkalking apparatuur geplaatst (per 2 woningen 1 Scale Watcher Turbo-apparaat). Sindsdien vindt er geen kalkafzetting meer plaats op glazen wanden-kranen en dergelijke.
- Het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten (hal-overloop-galerij-buitentrap) wordt in eigen beheer door een (mede)eigenaar gedaan. Hierdoor is de betrokkenheid en inzet voor het schoonhouden van de gemeenschappelijke ruimten groot.

HET KOPEN VAN EEN APPARTEMENT:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar en wat is aanschrijving? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

RECHTEN EN PLICHTEN:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk.
De VvE wordt actief beheerd en is gezond.
De bijdrage voor de VvE is € 135,00 per maand. De VvE is financieel gezond

GEDEELDE EIGENDOMMEN:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt, en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning, en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappen- lifthuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

WAARBORGSOM:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

DISCLAIMER:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.
Als u deze informatie niet leest op www.aenpmakelaars.nl kunnen wij niet instaan voor de juistheid of actualiteit ervan.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 320.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
140 m2
Inhoud
390 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1979
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Overdracht
Woonoppervlakte
140 m2
Inhoud
390 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
B
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2006
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13
Panorama afbeelding 14
Panorama afbeelding 15
Panorama afbeelding 16