Scroll Top

4381 WX Vlissingen

Paul Krugerstraat 452

€ 187.500,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:

Een heel mooi, direct instapklaar appartement met riante achtertuin va. ca 130 m², gelegen aan de rand van de stad op loopafstand van de stadshaven van Vlissingen met een verscheidenheid aan pleziervaartuiten, vissersboten en de yacht-scheepswerf.
Het appartement verkeert in een nette (gerenoveerde) staat en ligt op de 1e woonlaag (net boven het passerende (fiets)verkeer.
Zo is de woning voorzien van c.v.-installatie met radiatoren en combi-ketel en beschikt over een complete, moderne keuken met een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap type schouwkap in RVS, combi-oven/magnetron, koel-/vriescombinatie en vaatwasser. De modern en in fris wit betegelde badkamer is compact met een douche met glazen douchescherm en thermostaatkraan en wastafel in een wit badmeubel.

De indeling is als volgt:
Begane grond:
Gemeenschappelijke entree, gemeenschappelijke hal met trappenhuis naar de woningen en bergingen.

1e woonlaag:
Trappenhuis met eigen meterkast (met automatische zekeringen), eigen entree, hal met intercominstallatie, toilet, 2 slaapkamers (respectievelijk circa 7 en 6 m2), waarvan 1 met inbouwkast (wasmachineaansluiting aanwezig) en toegang tot de volledig betegelde en luxe doucheruimte. De lichte doorzon woonkamer (circa 28 m2) met vaste kastruimte en toegang tot het balkon aan de voorzijde is bijzonder sfeervol en oogt gastvrij. Een heerlijke kamer om te verblijven. Verder is er een luxe keuken (circa 8 m2). Hiervandaan kan je de riante tuin in.

De tuin
Deze heerlijke, zonnige achtertuin is ca. 16 meter diep en 8 meter breed en is voorzien van achterom en vrijstaand houten tuinhuis met elektra en verlichting. Dit is een fantastische plek om te genieten van de zon en het buitenleven. Je hoort de touwen en de kettingen van de bootjes al rammelen als je op je terras zit.
In het souterrain bevindt zich de eigen berging voorzien van verlichting.

Verder heeft het appartement kunststof kozijnen voorzien van isolerende beglazing en heeft het een energielabel C.

Vereniging van Eigenaren
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar en wat is aanschrijving? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt, en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning, en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 120 per maand.

Waarborgsom:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens wordt in de koopovereenkomst een ouderdomsclausule opgenomen.

Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 187.500,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
60 m2
Inhoud
182 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1959
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In centrum, In woonwijk
Overdracht
Woonoppervlakte
60 m2
Inhoud
182 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
C
Isolatievormen
Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
128 m2
Positie
Zuid
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Airconditioning, Natuurlijke ventilatie
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12