Scroll Top

4383 CB Vlissingen

Pieter Poststraat 59

€ 139.500,- k.k.

STARTERS OPGELET: Aerssens & Partners makelaars biedt aan: Een betaalbaar appartement met twee slaapkamers, gelegen op de begane grond, met een eigen terrastuin achter, een vrije achterom en een stenen berging.

Begane grond: Hal met toegang tot de diverse vertrekken. De hal is belegd met een laminaat vloer. Aan de voorzijde is een woonkamer met aansluitend de halfopen keuken. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine. Er is separaat een toiletruimte met toilet en fonteintje. Aan de achterzijde zijn er 2 slaapkamers, waarvan de grootste slaapkamer toegang heeft tot de achtertuin. Ook de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Bij de achterdeur hangt een rolluik.

Dit appartement wordt centraal verwarmd middels een Nefit combiketel uit 2006 en is voorzien van dubbel glas.
Het energielabel voor dit appartement is B

De binnenstad met al haar winkels, horeca en voorzieningen, maar ook de Boulevard, zee, strand zijn gelegen op korte afstand. En de uitvalsweg, de stad uit, is ook binnen enkele minuten te bereiken.
Ben je op zoek naar een leuk, instapklaar appartement? Dan is dit zeker een optie voor je.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten. Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar. Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De maandelijkse bijdrage aan de VVE bedraagt circa € 117.99

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure. Deze brochure en teksten zijn slechts informatief. Het is ook geen concreet aanbod waar rechten aan ontleend kunnen worden. Het betreft slechts een uitnodiging tot een aanbod.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 139.500,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
57 m2
Inhoud
160 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1986
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In woonwijk, Beschutte ligging
Overdracht
Woonoppervlakte
57 m2
Inhoud
160 m3
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Energie
Energieklasse
B
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2006
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
16 m2
Positie
Noordoost
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal
Bergruimte
Soort
Vrijstaand steen
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10