Scroll Top

4382 KW Vlissingen

President Rooseveltlaan 146

€ 195.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:

Een netjes verzorgd 4-kamerappartement, gelegen op de 3e etage van een appartementencomplex waar je naast de nodige comfort ook een heel fijn uitzicht hebt, enerzijds over gemeentelijk groen en water en anderzijds over een nette woonwijk. Het appartement is compleet uitgevoerd met een moderne keuken met apparatuur, een moderne badkamer en alle kamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

De indeling is als volgt:
Begane grond
Beveiligde centrale entree met het trappenhuis naar de verdiepingen. De brievenbussen worden vanaf buiten gevuld.

Vierde verdieping
Via de trap komt u op de 3e verdieping. Hier zijn 2 appartementen bereikbaar op deze woonlaag. Buiten het appartement is de meterkast met moderne groepenkast met automatische zekeringen en slimme meter.
Een ruime hal verwelkomt u in het appartement. Direct valt het op dat er overal een laminaatvloer ligt die drempelloos van ruimte naar ruimte gaat. Naast de voordeur bevindt zich de toiletruimte, netjes betegeld met zwart en witte tegels en voorzien van ene hangtoilet en fonteintje.
Vervolgens zijn er 2 slaapkamers aan de voorzijde, waarvan er één in gebruik is geweest als waskamer annex bergkamer. De woonkamer is riant met een royaal zitgedeelte aan de voorzijde met zicht over de groenvoorziening en waterpartij. Aan de achterzijde is de eetkamer die overgaat in de open keuken. Deze is royaal opgezet met bar-element met breed werkblad met ingebouwde spoelbak, hoge RVS-kraan, vaatwasser, afvalbak en een hoge kast met ingebouwde oven. Het 2e keukenblok heeft een ingebouwde gaskookplaat, afzuigkap, type schouwkap, een hoge koel-vriescombinatie en een veelvoud aan onder- en bovenkastjes. Vanuit de woonkamer komt u op een royaal balkon op het zuiden georiënteerd. In een kast, bereikbaar vanaf het balkon hangt de C.V.-combi-ketel van het merk Remeha. Vanuit de hal komt u ook in de derde slaapkamer. Hiervandaan kunt u ook het balkon bereiken. Tot slot is er binnen nog een nette, moderne badkamer met inloopdouche en wastafel in een badmeubel.

Aan de achterzijde van het appartementengebouw bevindt zich op de begane grond de bij het appartement behorende (fietsen)berging.

De omgeving
Aan de voor – en achterzijde van het complex is ruime parkeergelegenheid. De achterzijde van het appartement heeft uitzicht op groen en het Antoni Gaudipark, Alle voorzieningen als scholen, winkels, sportfaciliteiten en stadscentrum van Vlissingen, de boulevard en het strand liggen op korte afstand. En u bent zo met de auto op de rondweg naar de Rijksweg A58.

Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.
Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.

Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.

Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar.
Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 142 per maand.

Koopovereenkomst:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper.
Tevens wordt in de koopovereenkomst de Niet-zelfbewoningsclausule opgenomen aangezien de eigenaar het appartement niet zelf bewoond heeft en een ouderdomsclausule.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel de verkopers al wij van ons makelaarskantoor aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 195.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
90 m2
Inhoud
285 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
1956
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
In centrum, In woonwijk, Vrij uitzicht
Overdracht
Woonoppervlakte
90 m2
Inhoud
285 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
E
Isolatievormen
Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Vrijstaand steen
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren
Dak
Soort dak
Plat dak
Voorzieningen
Voorzieningen
TV kabel, Natuurlijke ventilatie
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12