Scroll Top

4336 EC Middelburg

Rentmeesterlaan 5

€ 379.000,- k.k.

Aerssens & Partners makelaars biedt aan:

Zeer royaal 4-kamerappartement met maar liefst 3 ruime slaapkamers, gelegen op de 1e woonlaag van het complex Commandeur, gelegen in de Magistraatwijk. Het appartement beschikt over een grote woonkamer en heeft een heel fijn balkon, een open keuken en een riante badkamer.
Veel appartementen beschikken over 2 slaapkamers. Door de aanwezigheid van de derde slaapkamer biedt het appartement een prima mogelijkheid voor werken aan huis, een extra logeerkamer of hobbykamer.

De Magistraatwijk ligt nabij het historisch centrum van Middelburg en tegen het grootste park van Middelburg, het Meiveld. Het centrum van Middelburg is per fiets binnen 5 minuten bereikbaar en in de omgeving bevinden zich het treinstation, diverse bushaltes en de toegangsweg naar de snelweg. De wijk beschikt over veel groen, is goed bereikbaar en ruim opgezet, een fijne plek om te wonen.

Het complex bestaat uit 15 appartementen en maakt onderdeel uit van het plan Parkzicht dat bestaat uit drie Urban villa's met appartementen en het woon/winkelcentrum Parkstate, waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen en overige levensbehoeften. In de directe omgeving bevinden zich eveneens basisscholen en een kinderopvangcentrum. Het Meiveld is een prachtig park met zonneweiden, wandelpaden, waterpartijen, een kinderboerderij en een speeltuin. Dit park is direct achter het complex gelegen en is via een fiets/voetgangersbrug, gelegen naast het complex, rechtstreeks te bereiken. Hier kunt u heerlijk wandelen, spelen met de (klein)kinderen en genieten van de rust die het park biedt.

Centrale entree:
Het complex heeft een centrale entree voorzien van postvakken, lift en bellentableau, de centrale entree is alleen toegankelijk met een sleutel of op uitnodiging van een bewoner.

Verdieping:
Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het complex en beschikt over een ruime entree waaraan de diverse ruimtes gelegen zijn. Na binnenkomst treft u aan de linker zijde de 3 slaapkamers aan en aan de rechter zijde de berging en het toilet.
De slaapkamers zijn ruim bemeten en hebben een oppervlak van respectievelijk ca. 9.3 m², ca. 11 m² en ca. 15 m². Vanuit alle slaapkamers is er middels een schuifpui toegang tot een buitenruimte.
De master bedroom beschikt naast een schuifpui ook over een Frans balkon waardoor dit een lichte ruimte is die door de rolluiken volledig te verduisteren is.
De toiletruimte is voorzien van een wandcloset en fonteintje, de berging biedt plaats aan de CV-opstelling en de unit voor mechanische ventilatie, hier bevinden zich ook de aansluitingen voor witgoed.
De badkamer bevindt zich verderop in de hal en is zeer ruim bemeten met een oppervlak van maar liefst ca. 9m². Het is een complete en net uitgevoerde badkamer voorzien van een douchecabine, een ligbad, wandcloset en een wastafel in een badkamermeubel. Ook hier zorgt een Frans balkon voor een zee aan licht waardoor de ruimte nog groter lijkt. Naast het reeds aanwezige sanitair is er nog voldoende ruimte om extra bergruimte te creëren.
Aan het eind van de hal bevindt zich de woonkamer met open keuken en toegang tot het balkon. De woonkamer is zeer ruimtelijk, ook hier vallen de grote raampartijen direct op. Aan de voorzijde bevindt zich een schuifpui met toegang tot het balkon dat op het zuidwesten gelegen is. De ligging maakt dat er een groot deel van de dag zonlicht in de woonkamer en op het balkon valt. Het balkon is voorzien van een glazen afscheiding waardoor het zicht niet beperkt wordt en u kan genieten van het zicht op de groenstrook aan de overzijde van de straat.
De keuken bevindt zich aan de achterzijde van de woonkamer en heeft een hoekopstelling voorzien van een landelijke keuken met granieten aanrechtblad. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur waaronder een koelkast, combimagnetron, vaatwasser en een inductie kookplaat.

Buitenruimte:
Het ruime dakterras grenzend aan de slaapkamers is gemeenschappelijk eigendom, echter alleen bereikbaar via de slaapkamers behorende bij dit appartement. De ruimte wordt dan ook niet benut door andere bewoners van het complex waardoor er een fantastische "privé" buitenruimte is ontstaan. Dit is een echt pluspunt ten opzicht van de andere appartementen. Het terras biedt veel privacy en een koel plekje op de warme dagen maar ook een zonnige en beschutte plek waar u heerlijk kunt zonnebaden.

Parkeren en berging:
Het complex Commandeur beschikt samen met het complex Parkstate over een ruim parkeerdek waar u een eigen parkeerplaats heeft, tevens hoort bij dit appartement en privé berging die gelegen is op dezelfde verdieping. Deze berging is intern te bereiken en biedt met gemak plaats aan 3 fietsen waarna er nog ruimte is om overige zaken op te bergen.

Dit appartement is op korte termijn op te leveren.

Bent u op zoek naar een ruim appartement met 3 slaapkamers, een grote leefruimte, een prachtig uitzicht en alle voorzieningen voor de dagelijkse levensbehoefte in de directe omgeving, neemt u dan contact met ons op voor het plannen van een bezichtiging.
Ook voor een goed en gedegen advies over de verkoop van uw eigen woning of appartement zijn wij u graag van dienst.

Algemene gegevens:
-Woonoppervlak ca 122m²;
-Ruim balkon op de zonkant;
-Eigen parkeerplaats;
-Privé berging;
-Gezonde Vereniging van Eigenaars;
-Bijdrage VvE € 157,30 per maand;
-Gevel, vloer- en dak isolatie;
-HR++ beglazing;
-Aluminium deuren, ramen en kozijnen;
 
Een appartement kopen:
Het kopen van een appartement is anders dan het kopen van een huis. Zo heeft u te maken met gedeelde eigendom en andere juridische aspecten.
Belangrijk om te weten is waar u eigendom van wordt en waarvan u het gebruiksrecht heeft? Hoe is het geregeld met de Vereniging van Eigenaars (VvE)? Hoe zit het splitsingsreglement en de splitsingsakte in elkaar? Allemaal zaken waarbij een NVM-aankoopmakelaar u kan adviseren.
 
Gedeelde eigendom:
Appartementseigenaren hebben te maken met buren aan weerszijden, maar ook met beneden- en/of bovenburen die delen in het eigendom. Bij appartementen wordt onderscheid gemaakt tussen enerzijds het eigendom, dat aan alle gebruikers gezamenlijk toekomt en anderzijds de gebruiksrechten. Iedere eigenaar heeft het gebruiksrecht van zijn eigen woning en het mede gebruiksrecht van de gemeenschappelijke onderdelen zoals het dak en het trappenhuis.
Een koper van een appartement wordt dus mede-eigenaar en medeverantwoordelijk. Daarom is het belangrijk om bij de koop van een appartement verder te kijken dan het appartement zelf.
 
Rechten en plichten:
De koper van een appartement wordt automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE), die verantwoordelijk is voor het gebouw als geheel. De VvE regelt het onderhoud aan de gemeenschappelijke delen en de gezamenlijke opstalverzekering. Goed inzicht in functioneren en financiële staat van de VvE is daarom belangrijk. Doordat bij verkoop van een appartement er meerdere eigenaren in het gebouw komen, zal de VvE inzichtelijk gemaakt moeten worden naar de nieuwe eigenaren. De Vereniging van Eigenaren zal hiervoor een financiële begroting opstellen, alsmede een huishoudelijk reglement, deze stukken zijn op aanvraag beschikbaar.
Om te voorzien in toekomstig onderhoud en overige gezamenlijke kosten is het vanuit overheidswege verplicht om geld te reserveren, dit wordt gedaan uit de VvE bijdrage die iedere eigenaar maandelijks betaald. De bijdrage voor dit appartement bedraagt € 157,30 per maand.

Overig:
Waarborgsom:
In de koopovereenkomst die opgemaakt wordt voor deze verkoop, wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom, als zekerheidsstelling voor het nakomen van de verplichtingen van koper. Tevens wordt in de koopovereenkomst een extra artikel opgenomen dat verkoper er niet zelf gewoond heeft en daarmee ook aangeeft dat deze wellicht niet op alle vragen antwoord heeft en dat deze mogelijk ook niet alle feiten, informatie maar ook de eventuele gebreken aan het appartement niet kent.

Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven (de maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden in deze brochure.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 379.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
122 m2
Inhoud
322 m3
Bouwvorm
Soort object
Appartement
Bouwjaar
2003
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Overdracht
Woonoppervlakte
122 m2
Inhoud
322 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Energieklasse
A
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Volledig geïsoleerd, HR glas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2004
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Achterom
Nee
Bergruimte
Soort
Inpandig
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerplaats
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Parkeergarage
Parkeren capaciteit
1
Dak
Soort dak
Plat dak
Kwaliteit dak
Kunststof
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Rolluiken, TV kabel, Lift, Schuifpui
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour