Scroll Top

4341 PE Arnemuiden

Zandkreekplaatweg 16.

€ 765.000,- k.k.

AERSSENS & PARTNERS MAKELAARS BIEDT AAN:
Een luxueus uitgevoerde 8-persoons watervilla (alleen recreatief gebruik), geheel gemeubileerd, op eerstelijns TOP-locatie aan het Veerse Meer. Een riante locatie met een woonkern voor recreanten en een water- en natuurgebied van maar liefst 10 ha. Binnen enkele jaren zal het volledige Waterpark Veerse Meer gerealiseerd zijn. Er is een mix van TOP-klasse woningen.

Watervilla Pontille
Aan de oevers van de kreken zijn fenomenale watervilla’s gebouwd. Deze luxe vrijstaande villa’s hebben een onmetelijk uitzicht over de kreek en worden gekenmerkt door een zeer exclusieve architectuur. De watervilla’s van het type Pontille zijn zelfs voor een deel op het water gebouwd.
In de kom van het Veerse Meer, verscholen achter het beschermde natuureiland ‘De Lemmerplaat’ is iets heel moois gerealiseerd. De oeverlijn is reeds omgevormd tot een fraai panorama van zeer stijlvol en gedurfd ontworpen villa’s. De ligging spreekt tot de verbeelding en is uniek te noemen. Er zijn weinig plaatsen te noemen, waar u op een dergelijk niveau in of op het water kunt wonen en recreëren. De watervilla’s aan de rand van het water volgen de oeverlijn en draaien met een fraaie bocht de kreek in, waar de rest van de villa’s is gesitueerd.

Architectuur
De vormgeving is zeer exclusief, waarbij de nautische omgeving een perfect geheel vormt met de woningen. De hoofdvorm heeft wat weg van de scherpe boeg van een schip, terwijl het fraaie balkon op de eerste verdieping in verbeelding de brug van het schip vormt. De materialen van de hekwerken aan de waterzijde zijn zorgvuldig uitgekozen en geven de woningen het watergevoel, doordat hier de vormgeving van visnetten wordt gebruikt. Aan de landzijde hebben alle woningen een parkeerplaats, een tuingedeelte en een eigen zandoever. De lichtinval in de woningen is fenomenaal te noemen. Het ontwerp is gebaseerd op exclusiviteit en gebruikersgemak. Een eigen berging, een aantal badkamers, ruim bemeten slaapkamers en een woonkamer/keuken van maar liefst 55 m² zijn hier de normaalste zaken van de wereld.

Ligging
Als u vanaf het Veerse Meer de vaargeul in navigeert, dan ziet u reeds in de verte het silhouet van de woningen. Aan de rand van de vaargeul, direct tegenover het beboste eiland ‘de Lemmerplaat’ worden de villa’s gebouwd. Watervilla Pontille heeft een tweetal schitterende vlonderterrassen boven het water, terwijl aan land ook alle villa’s bedeeld zijn met een eigen zandoever.

Indeling
Begane grond:
Entree met centrale, zeer ruim bemeten hal/gang met toegang tot de living en naar het slaapgedeelte. Als u via de hal de living binnenkomt, staat u versteld van de uitwaaierende vormgeving van de woning. Aan het begin bevindt zich de fraaie keuken in hoekopstelling, die is voorzien van een kookplaat, koelkast, combimagnetron, vaatwasser en afzuigkap. De keuken is van alle gemakken voorzien en stelt u in staat om de heerlijkste gerechten te bereiden.
De living met aan de terraszijde zeer veel glas en een tweetal openslaande terrasdeuren, biedt veel ruimte en een mooie lichtinval. De oppervlakte is ca. 50 m². U hebt hier een zeer fraai uitzicht over het water, de voorbijvarende pleziervaartuigen en het beboste, vogelrijke eilandje tegenover. De ronde glaspui aan de voorzijde versterkt het panoramische uitzicht!

De inrichting betreft een luxe inrichting, compleet voor 8 personen, waar kleuren goed op elkaar zijn afgestemd. Deze waterwoning is ook in het najaar en winter erg comfortabel door de aanwezigheid van vloerverwarming en een spekstenen kachel. Aan comfort in alle jaargetijden zal het niet ontbreken.

De andere vleugel van deze watervilla biet plaats aan een netjes betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje, een lichte badkamer met ligbad, separate douche en een wastafel in een badmeubel. De witte wandtegels (tot aan het plafond en de grijsgetinte vloertegels geven de badkamer een frisse uitstraling.
In deze vleugel van deze watervilla zijn 2 slaapkamers, waarvan één met openslaande deuren naar het terras. Een meterkast (met meer dan voldoende groepen) en een inpandige berging (tevens opstelplaats van de C.V.-ketel) completeren dit deel van de watervilla.

Verdieping:
Een open trap vanuit de living leidt naar de overloop. Hiervandaan zijn de derde en vierde slaapkamer te bereiken met beide toegang tot het panoramabalkon. Hier beleeft u een fantastisch uitzicht over het water en de natuur. De apart vormgegeven 2e badkamer is voorzien van toilet, wastafel en heerlijke doucheruimte.

Aanlegsteiger:
Tot de watervilla behoort een eigen steiger met waterstrook en meerpalen.
Deze steiger en waterstrook bieden plaats aan een pleziervaartuig tot een maximale lengte van twaalf (12) meter en een maximale diepte van twee en een halve (2,5) meter en een "bijbootje" ter lengte van maximaal drie meter. Watersporters worden hier op een perfecte manier bediend. Er is een directe aansluiting op het Veerse Meer alsook op de "vaarwegen", behorende tot Waterpark Veerse Meer.

De tuin:
Er is een tuin met gazon, oprit voor 2 auto’s met afsluitbaar hek, beschoeiing en hagen volgens een plantschema. Deze dient in stand gehouden te worden. De tuin en ligging biedt een prima privacy en aan u de keus: Een plekje in de zon of in de schaduw.

Het Veerse Meer
Het Veerse Meer brakwatermeer en een Natura 2000-gebied in de provincie Zeeland. Het is ontstaan door de bouw van de Zandkreekdam en de Veerse Gatdam in het kader van de Deltawerken. Het Veerse Meer is een paradijs voor watersporters. Zeilen, surfen, waterskiën, kanovaren of gewoon zwemmen en spelen in het water, er is voor iedereen wat wils. Vele dagrecreanten vinden hier hun weg naar de daarvoor bestemde plaatsen; de camping wordt goed bezocht en dan zijn er nog de geluksvogels die hun eigen huis of villa aan het Veerse Meer hebben.

Het meer is ca. 22 kilometer lang en ca. 55 kilometer in omtrek. Via het Kanaal door Walcheren enerzijds en via de Zandkreeklsuis naar de Oosterschelde anderzijds is het Veerse Meer ook over water goed bereikbaar (verbinding naar Zee en naar de binnenwateren verder Zeeland, Noord Brabant en Zuid Holland in). Bij Veere zijn twee sluizen die toegang geven tot het Kanaal door Walcheren, waardoor er een vaarweg is voor schepen tot CEMT-klasse Va tussen de Westerschelde (bij Vlissingen) en de Oosterschelde.

Het Veerse Meer is ook, mede door de 17 eilanden een waar paradijs voor vogels. Er zijn 5 eilanden speciaal voor vogels. Ze kunnen er in alle rust broeden eten en leven
Het Veerse meer ligt ten zuiden van het eiland Noord-Beveland, en ten noorden van Walcheren en Zuid-Beveland. Langs het Veerse Meer liggen aantrekkelijke, schilderachtige plaatsen, zoals onder andere Veere, Kortgene en Colijnsplaat. De steden Goes en Middelburg zijn ook slechts een paar kilometer verwijderd van Het Veerse Meer.

Allereerst willen wij u bedanken voor uw belangstelling in het aangeboden object.
Deze brochure geeft uiteraard geen volledig beeld van het object. Om een goed beeld te krijgen stellen wij u graag een bezichtiging ter plaatse voor. Voor het maken van een bezichtigingsafspraak of voor eventuele vragen, kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 0118-413920. Bezichtigingen van dit object kunnen uitsluitend plaatsvinden volgens afspraak via ons kantoor. Uiteraard stellen wij het zeer op prijs indien u uw bevindingen -ook als u geen verdere belangstelling voor het pand heeft- telefonisch of per e-mail aan ons door zou willen geven, zodat wij onze opdrachtgever correct kunnen informeren.

Disclaimer:
Aan de samenstelling van deze brochure is de grootste zorg besteed, waarbij de beschikbare informatie en de tekeningen de huidige situatie zo goed mogelijk weergeven. (De maten kunnen afwijkend zijn en gelden slechts als indicatie). Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Zowel verkoper als onze makelaardij aanvaarden geen aansprakelijkheid, claims of andere zaken betrekking hebbende op deze opdracht.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Koopprijs
€ 765.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
137 m2
Inhoud
570 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Vrijstaande woning
Soort
Villa
Bouwjaar
2010
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan water, Vrij uitzicht, Beschutte ligging
Overdracht
Woonoppervlakte
137 m2
Inhoud
570 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Energie
Energieklasse
B
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Verwarming
CV ketel
Bouwjaar
2010
Buitenruimte
Tuin
Tuin rondom
Hoofdtuin
Tuin rondom
Achterom
Ja
Kwaliteit
Normaal
Bergruimte
Soort
Inpandig
Parkeergelegenheid
Garage
Parkeerplaats
Parkeer faciliteiten
Op eigen terrein
Dak
Soort dak
Samengesteld dak
Overig
Permanente bewoning
Nee
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer

Video's

Virtuele tour

Virtuele tour

Panorama afbeelding 1
Panorama afbeelding 2
Panorama afbeelding 3
Panorama afbeelding 4
Panorama afbeelding 5
Panorama afbeelding 6
Panorama afbeelding 7
Panorama afbeelding 8
Panorama afbeelding 9
Panorama afbeelding 10
Panorama afbeelding 11
Panorama afbeelding 12
Panorama afbeelding 13
Panorama afbeelding 14
Panorama afbeelding 15