Scroll Top

4364 BA Grijpskerke

Reigershoutstraat 1C

€ 1.250,- p/m

Aerssens en Partners biedt u een exclusieve kans om de eerste bewoner te worden van een energiezuinige, geschakelde twee-onder-een-kap woning met een volledig woonprogramma op de begane grond. Deze woning is ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen, met extra ruimte voor aanpassingen naar uw eigen wensen met betrekking tot de vloerafwerking, tuin en het gebruik van de verdieping.

De woning zal eind januari 2024 opgeleverd worden en u bent dus de eerste huurder, een fijn idee dat alles in woning nieuw en modern is. Daarnaast betreft het een BENG woning wat staat voor Bijna Energie Neutraal, hierdoor zijn de energiekosten beperkt. De warmtepomp wordt ingezet om de vloeren in de winter te verwarmen maar kan ook gebruikt worden om op de warme dagen de vloer te koelen. De zonnepanelen zorgen ervoor dat het merendeel van de energiekosten gecompenseerd worden. De gehele woning is voorzien van vloerverwarming.

Staat van oplevering:
De woning wordt opgeleverd met wanden voorzien van spac spuitwerk. De afwerking van vloeren en stoffering dient door de huurder uitgevoerd te worden. De voortuin wordt voorzien van een oprit en pad naar de voordeur, de erfafscheiding bestaat uit een lage haag aan de voorzijde van de woning en in de achtertuin worden de percelen afgescheiden middels een hekwerk begroeid met hedera. Vanuit de woning wordt een pad aangelegd naar de berging en de achteruitgang. De overige tuinaanleg is voor de huurder zelf.

Indeling woning:
Hal met toegang tot de toiletruimte, woonkamer, slaapkamer en technische ruimte.
De slaapkamer aan de voorzijde (ca 8.2 m² ) van de woning heeft een directe toegang tot de badkamer. In de technische ruimte is plaats voor de wasmachine en eventueel een droger. Hier bevinden zich eveneens de warmtepomp en de unit voor mechanische ventilatie.

De woonkamer bestaat uit twee delen, de voor- en achterkamer, afgescheiden door de keukenopstelling. Aan u de keuze waar u uw zithoek en uw eethoek wenst te plaatsen. De achterkamer beschikt over openslaande deuren richting de achtertuin. Vanuit de voorkamer is de handige, diepe trapkast te bereiken.
De keuken is een zogenaamde side-by-side opstelling en voorzien van een vaatwasser, koel-vries combinatie, combi-oven, inductie kookplaat en een moderne RVS afzuigkap.
Vanuit de achterkamer bereikt men de hoofd slaapkamer, die eveneens een toegang heeft tot de badkamer. Deze slaapkamer is royaal te noemen met een oppervlak van ca 16.7 m².

De badkamer is uitgerust met een toilet met inbouwreservoir, wastafel met meubel en een inloopdouche. De ruimte is afgewerkt met witte wandtegels en antraciet vloertegels. De badkamer kan naar behoefte extra verwarmd worden via een elektrische handdoekradiator. Uiteraard is hier eveneens vloerverwarming aanwezig.

Via de vaste trap bereikt men de eerste verdieping waar zich een open ruimte bevindt met een dakkapel en dakraam. Hier kunt u een eigen invulling aan geven qua gebruik. De bergzolder is bereikbaar via de vlizotrap.

Berging: in de tuin wordt een houten berging voorzien voor het stallen van enkele fietsen en tuingereedschap.

De technische apparatuur zoals de warmtepomp en de mechanische ventilatie worden onderhouden door een door verhuurder aangewezen installatiebureau. De kosten voor het regulier onderhoud komen voor rekening van huurder en bedragen ca. € 15 per maand bij jaarlijks onderhoud.

Heeft u na het doornemen van deze informatie interesse om deze woning te huren? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Algemene huurinformatie:
- huurder dient aantoonbaar over goede financiële antecedenten te beschikken;
- huisdieren zijn niet toegestaan;
- roken in het gehuurde is niet toegestaan;
- de woning is niet gestoffeerd en/of gemeubileerd;
- beschikbaar vanaf medio 15 februari 2024;
- nutsvoorzieningen door huurder te voorzien;
- huurder behoeft goedkeuring verhuurder.

Selectieprocedure:
-de geïnteresseerden worden uitgenodigd voor het open huis dat kort na de oplevering van de woning gepland zal worden. De kandidaten worden hierover per mail geïnformeerd.
-kandidaten kunnen na het bezichtigen van de woning hun interesse kenbaar maken en de benodigde gegevens, waaronder financiële- en persoonlijke gegevens aanleveren middels een online dossier.
-uit de kandidaten die hun interesse kenbaar gemaakt hebben en de gegevens binnen de gestelde termijn aangeleverd hebben, wordt een selectie gemaakt op basis van de verwachte looptijd van de huurovereenkomst, de financiële positie van de kandidaat en de gewenste ingangsdatum van de huurovereenkomst.

Lees meer

Brochures

Kenmerken

Overdracht
Status
Verhuurd
Huurprijs
€ 1.250,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
119 m2
Inhoud
445 m3
Bouwvorm
Soort object
Woonhuis
Type woning
Geschakelde twee onder één kapwoning
Soort
Eengezinswoning
Bouwjaar
2023
Bouwvorm
Bestaande bouw
Ligging
Aan rustige weg, In woonwijk, Beschutte ligging
Overdracht
Woonoppervlakte
119 m2
Perceel oppervlakte
216 m2
Inhoud
445 m3
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Energie
Isolatievormen
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, HR glas
Verwarming
Vloerverwarming geheel, Warmtepomp
Buitenruimte
Tuin
Achtertuin, Voortuin
Hoofdtuin
Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte
0 m2
Positie
Noordwest
Achterom
Ja
Kwaliteit
Verzorgd
Bergruimte
Soort
Vrijstaand hout
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Isolatievormen
Geen isolatie
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Voorzieningen
Voorzien van elektra
Parkeer faciliteiten
Openbaar parkeren, Op eigen terrein
Dak
Soort dak
Zadeldak
Kwaliteit dak
Pannen
Voorzieningen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Dakraam, Zonnepanelen
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend
Huidig gebruik
Woonruimte
Huidige bestemming
Woonruimte
Lees meer